Activa't
,
2022
Divendres 5 d’agost, 10:30h
Museu de la Vida Rural
L'Espluga de Francolí

Esperit de vi

Esperit de vi, un viatge al món vitivinícola català. Es tracta d'una experiència per endinsar-se en la història vitivinícola de la Conca de Barberà i descobrir com el cultiu de la vinya ha transformat la comarca fins als nostres dies. Un interessant viatge al món del vi descobrint històries i relats carregats d’emocions i anècdotes per explicar.

Producte bàsic de l'agricultura mediterrània, el vi té molt a veure amb el que som com a societat. Una experiència que mostra les seves singularitats, que parla de la plaga de la fil·loxera i de les seves conseqüències, de l'associacionisme i del cooperativisme, de la importància de l'aiguardent i el famós 'Reus, París, Londres', del present i del futur.

Un recorregut que comença al Museu de la Vida Rural, continua a la Fassina Balanyà i acaba al celler Vidbertus de la D.O. Conca de Barberà, on finalitza la jornada amb una degustació dels seus vins més singulars.

Preu: 

24€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu de la Vida Rural

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1