Arts
,
2022

Exposició 'Generació [RE]. Continuïtat o canvi?'

Exposició 'Generació [Re]. Continuïtat o canvi?', que aborda els moments de crisi com a punts de partida en què la societat decideix què vol ser i el futur que tindrà.

Fent un paral·lelisme amb la crisi de la fil·loxera, l'exposició se serveix de l'art contemporani, la cerca de dades i la promoció de projectes transformadors per proposar al públic un recorregut amb un eix central: la comunitat com a eina per mantenir l'equilibri.

L'exposició compta amb obres de Joana Moll, Modest Cuixart, Núria Rion, Marc Anglès o Perejaume. Uns artistes que ajudaran als i les visitants a fer-se preguntes incòmodes, a qüestionar-se, per exemple, sobre el lligam amb el territori o els recursos.

La mostra explora temes com ara el despoblament i el repoblament, l'aïllament i la hiperconnectivitat o l'immobilisme i la capacitat humana de transformar el seu entorn amb la voluntat de convidar al visitant a adobar comunitats resilients.

Inauguració: 

 

Divendres 4 de març, 18h
L'acte comptarà amb parlaments, visites, música, una intervenció artística i un piscolabis i serà el punt de partida d'un programa anual d'activitats culturals i una proposta educativa per la sostenibilitat.

> Per assistir a la inauguració cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Comissariada per: 

Àlex Rebollo i Anna M. Andevert

Preu: 

3€ (Gratuïta amb l’entrada al museu)

Organitza: 

Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1