Arts
,
2022

Exposició 'Metamorfosi. El camí de la vida'

Exposició 'Metamorfosi. El camí de la vida', una mostra realitzada per les alumnes d’Arts Escèniques de l’Institut Joan Amigó i Callau en el marc del programa Un Museu a l’Aula. A partir de la metàfora de la metamorfosi d’una eruga en una papallona, aquesta proposta tracta el tema de l’adolescència, on, a través de diferents llenguatges artístics, les alumnes parlen de les vivències d’aquesta etapa de la vida i de situacions que afecten la salut emocional de les adolescents. La performance, la fotografia, el dibuix i la pintura els permeten tractar temes com la pressió estètica, la família, els estudis, la violència de gènere, l’amistat, els desitjos o el desengany, entre d’altres, amb l’objectiu d’ampliar la mirada adulta sobre aquests temes. 

Horari: 

De dimarts a dissabte: de 10:30 a 18:30h
Diumenges i festius: de 10:30 a 14h

Inauguració: 

Divendres 27 de maig, a les 18:30h

> Per assistir a la inauguració cal fer reserva prèvia aquí (enllaç) o trucar al 977 87 05 76. 

Comissariada per: 

Àlex Rebollo i Anna M. Andevert

Sinopsi: 

'Metamorfosi' és una proposta híbrida que parteix d’unes experiències personals per posar sobre la taula estereotips i prejudicis que travessen les vides de les adolescents i són una expressió de problemàtiques socials, com ara la desigualtat entre gèneres, un tema transversal en moltes de les obres d’aquesta proposta. El procés de creació que hi ha darrere aquesta exposició ha permès que les adolescents es coneguin una mica millor, trencar tabús i superar prejudicis a l’hora d’expressar les emocions i pensaments.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla

Col·labora: 

Institut Joan Amigó i Callau

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1