Arts
,
2022
Del 16 de juliol al 25 de setembre
Museu de la Vida Rural
L'Espluga de Francolí

Exposició 'Paisatge Viladot'

En el marc de la commemoració de l'Any Guillem Viladot, i en el marc del centenari del seu naixement, exposició 'Paisatge Viladot', que mostra l'ús del paisatge agramuntí en la seva obra.

Per fer-ho, l'exposició es centra en la producció més plàstica del poeta de Riella. Una obra plàstica que, segons el mateix autor, no va deixar mai de ser una producció poètica. És a dir, poemes que en molts casos guanyaven volum gràcies als objectes que contenien. Des d'aquesta perspectiva, i tot fent un repàs de la seva trajectòria, s'hi troben quatre maneres en què Viladot ha representat o inclòs el paisatge riberenc dins de les seves produccions més plàstiques.

Viladot (Agramunt 1922 – Barcelona 1999) no només va ser un escriptor prolífic sinó, també, un creador polifacètic que va festejar i excel·lir en múltiples llenguatges artístics: el poètic, el literari, l'experimental, el periodístic o el plàstic.

Inauguració: 

Dissabte 16 de juliol, a les 12h

Preu: 

3€ (gratuïta amb l'entrada al museu). L'acte d'inauguració és gratuït.

Organitza: 

Museu de la Vida Rural i Lo Pardal

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1