Jump to navigation
Del 12 al 23 de desembre
Mes de desembre
6a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor, que enguany compten amb la participació de tretze establiments que oferiran propostes culinàries que combinen l'arròs amb els productes agroalimentaris típics d'aquesta època.
El moniato, les castanyes, les carxofes, els ceps, els rovellons, l'ànec o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d'arrossos que es presenten, posant de relleu també la producció agroalimentària local.
> Establiments participants: Balmar | Cal Xato | Can Salvador | Eclipse | Ginger Café | la Borda d'en Manel | La Cuina de l'Ermita | La Mar Salada | La Riviera | La Tasca d'en Joan | Plats & Co | Sab's Gourmet | Casablanca Cristal
> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Mont-roig del Camp
Web Turisme de Mont-roig Web Ajuntament de Mont-roig del Camp