Menjar i beure
,
2022
De l'1 al 28 de febrer
Diversos espais
Tarragona

Jornades gastronòmiques 'La Part Alta Somriu a la Crisi'

Nova edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta Somriu a la Crisi, on els restaurants participants tornaran a oferir menús degustació a preus reduïts maridats amb vins del territori. Es recupera, doncs, aquesta acció gastronòmica després que l’any passat no es pogués realitzar a causa de les restriccions per la pandèmia. Les jornades mantenen un dels reclams més atractius, i és que per cada ampolla de vi o cervesa que els clients demanin durant l’àpat, se n’enduran una igual de regal a casa seva.

> Restaurants participants: Àpats Quattros, Frida, Palau del Baró, Racó de l’Abat, Merceria 34, AQ, Arcs, Lola Bistro i Seasons.

> Cellers participants: Cal Bessó, R. Raventós, Pinord, Clos Berenguer, Baronia del Montsant, Cairats i Covides.

>> Consulta el menús i vins que ofereixen aquí (enllaç PDF)

Organitza: 

Associació de Restaurants de la Part Alta