Activa't
,
2022
Divendres 29 d'abril, 19h
Museu de la Vida Rural
L'Espluga de Francolí

Taula rodona 'Què pot aportar el món rural en aquest moment d'emergència climàtica?'

Taula rodona 'Què pot aportar el món rural en aquest moment d'emergència climàtica?' que, moderada pel periodista, co-director de Crític i del Dossier 'Emergència', Sergi Picazo, comptarà amb la participació de Gemma Carbó, directora de l'MVR; Sergi Herrando, investigador del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals; i Roger Berengueres, director de producció ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre.

Durant l'acte també es presentarà 'Emergència', el vuitè Dossier Crític, una publicació de 150 pàgines editada pel digital Crític on s'analitza la situació de crisi ecològica que viu el món i com podem combatre-la des de la nostra vida quotidiana. Una publicació que no només explica la magnitud de la tragèdia que ens cau al damunt, sinó que també ofereix propostes i camins que ja fa anys que plantegen els experts o els moviments socials per intentar revertir-la.

Preu: 

Entrada lliure, amb aforament limitat

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia trucant al 977 870 576, o aquí (enllaç)

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1