Activa't
,
2023
Dissabte 2 de desembre, 10:30h
Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Conferència d'Àlex Roca

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, conferència a càrrec d'Àlex Roca que, amb tan sols 6 mesos de vida, va patir un herpes cerebral que li va provocar una paràlisi cerebral, que el va deixar amb un 76% de discapacitat física que li afecta principalment la mobilitat i la parla, per la qual cosa es comunica per llenguatge de signes.

Els metges que van atendre el seu cas no li van donar gaire esperança de vida, però res no li ha impedit aconseguir portar una vida normal i convertir-se en un exemple de superació. L'esport, es va convertir en el seu motor de vida i l'ha portat a haver fet 4 triatlons, a participar en la Titan Desert 2018 i en la Pilgrim Race 2018.

Les xerrades que imparteix són dedicades a canviar la mentalitat d'aquelles persones amb prejudicis envers les que tenen alguna discapacitat. Amb llenguatge de signes i amb l'ajuda d'una intèrpret, exposa la seva història i els obstacles que ha hagut de superar al llarg de la seva vida.

Organitza: 

Ajuntament de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

  • imatge de control 1per1