Arts
,
2023

Exposició 'Brotant entre ciència i art'

Exposició 'Brotant entre ciència i art: Les llavors com a resilients pilars de l'alimentació sana i sostenible del passat, present i futur', una mostra amb tres obres que mostren les problemàtiques de les llavors i conviden a reflexionar sobre la importància que tenen per a la salut de les persones i els ecosistemes.

L'exposició neix del projecte d'investigació 'El repte de la digitalització de llavors: sostenibilitat, big data i el moviment social per sistemes de llavors de codi obert', dirigit per Raquel Ajates (UNED) i guardonat el 2021 per la Daniel Carasso Fellowship de la Fundació Carasso; una iniciativa de suport a la recerca i al talent investigador a Espanya que té per objectiu animar la comunitat científica per emprendre projectes de recerca sistèmica en alimentació sostenible que contribueixin a la ciència i a la societat.

L'exposició es podrà veure a la sala Nit i al finalitzar la visita, es lliurarà un sobre amb mostres de llavors provinents de diferents xarxes de llavors de tot l'Estat amb el compromís Copyleft, perquè els visitants puguin utilitzar-les i millorar-les.

Inauguració: 

Divendres 1 de desembre, a les 18h

Organitza: 

Museu de la Vida Rural

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: