Família
,
2024

Activitat familiar 'Patufet, on ets?'

En el marc del Dia Internacional dels Museus al Museu Terra, activitat familiar 'Patufet, on ets?', per descobrir com treballaven els pagesos d'abans i investigar d'on venia el que menjaven.

Sinopsi: 

Els contes ens fan somiar, ens fan descobrir nous mons… I quina millor manera per conèixer com treballaven els pagesos d'abans de la mà del Patufet? Un clàssic per als més petits que ens acompanyarà durant la visita al museu a través d'una representació participativa feta pels infants.

D'aquesta manera, investigarem d'on venia el que menjaven els nostres avis i besavis: el pa, el vi i l'oli, elements centrals de la nostra dieta mediterrània. Recuperant els valors imprescindibles que regien la seva feina: l'esforç, l'estalvi, la previsió, el no llençar res… I, sobretot, el fet de tenir cura de la terra.

I tal i com el Patufet es va amagar sota una col, nosaltres acabarem a l'hort ecològic del museu per veure com finalitza aquesta història i descobrir algun secret més.

Preu: 

Gratuït, amb aforament limitat.

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Museu Terra

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…

Més informació: 

  • imatge de control 1per1