Menjar i beure
,
2024
Del 16 al 19 de setembre
Establiments participants

Del Mar a la Taula: Peix Blau!

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Potser estàs buscant:

Et proposem:

La Primavera del Cava, AE Cava, 2025

Foto: 

Cedida
Cellers de l'Alt Penedès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà

La Primavera del Cava

Del 9 al 31 de maig

Jornades gastronòmiques Del Mar a la Taula: Peix Blau!, una proposta per descobrir un saborós producte de mar, amb un alt valor gastronòmic i nutritiu.

Del Mar a la Taula compta amb la participació d'un total de 10 restaurants que serviran degustacions elaborades amb peix blau, com la tonyina, la breva, la sardina, el seitó, el sorell, l'areng, el verat, el bis, la boga, el salmó, el moll de roca, l'anguila, el congre, el peix espasa, la ratlla, el verat d'ull gros, el besuc blanc o el turbot. 

Una oferta maridada amb una copa de vi o cava Raventós Codorniu. Una gran varietat que permet recrear el millor del mar, al plat.

>> Restaurants participants: Cook and Travel | Huma | La Gresca | Lara | Lunattic | MRKT de Edu Cuesta | Thai Salou | Asador Córcega | Castillo de Javier | El Toxo Taverna

>> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)

Horari: 

De 20 a 22:30h

Preu: 

6€ degustació + copa de vi o cava

Organitza: 

Ajuntament de Salou i AEHT

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1