Jump to navigation
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Mes de desembre
Neix el Festival Gastronòmic Mar i Muntanya, una proposta que connecta a 6 xefs aranesos amb 6 xefs cambrilencs per a dialogar sobre la cuina de producte.
La connexió entre els territoris catalans en l'àmbit gastronòmic és forta. El popular "mar i muntanya" és una singularitat del receptari en la qual els ingredients (el peix o el marisc per a representar la mar i, generalment, la carn per a representar la muntanya) es cuinen junts. Aquesta cocció conjunta genera sabors i textures úniques que, després de moltes generacions, els catalans percebem com a sabors de confort, de llar i de tradició.
El Festival Mar i Muntanya, precisament, honra aquesta particularitat de la cuina catalana, sigui amb focus en la tradició, en la creació d'autor o en la revisió, perquè en el que els creadors i creadores gastronòmiques coincideixen, és en destacar que Catalunya és terra de producte. Aquesta primera edició uneix Catalunya de nord a sud, connectant dos territoris (Cambrils com a mar i Val d'Aran com a muntanya) que històricament han estat agermanats, amb intercanvi de les seves poblacions per raons d'oci i d'estació.
Consulta els establiments participants i les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Turisme del Conselh Generau d'Aran i Patronat de Turisme de Cambrils
Web Festival Mar i Muntanya