Jump to navigation
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Del 12 al 23 de desembre
Mes de desembre
Jornades gastronòmiques A La Conca Som Gastronomia: Arròs i Bacallà, que comptaran amb la participació de diversos establiments de la comarca. Una iniciativa que vol promoure els productes locals i la cultura gastronòmica de la comarca, oferint experiències úniques basades en dos ingredients destacats: l'arròs i el bacallà.
Les propostes dels restaurants i espais participants estan elaborades amb arròs premium Bayo, procedent del Delta de l'Ebre, un producte de gran qualitat que permet reforçar el vincle amb l'entorn i maridades amb vins ecològics d'altura d'Aymar Vitivinícoles.
S'ha escollit el bacallà perquè aquest producte ha estat, històricament, un aliment essencial a les comarques interiors com la Conca de Barberà. Era el peix que millor es conservava sense necessitat de fred, una característica crucial en èpoques i llocs on la refrigeració elèctrica era inexistent o poc accessible. I l'arròs perquè és un ingredient universal però, alhora, de proximitat. Un cereal bàsic de la cuina, senzill però versàtil, capaç d'adaptar-se a mil i una receptes.
>> Restaurants participants: Restaurant El Molí del Mallol | Moments Aymar Restaurant | Mini Break Bar-Restaurant (Tennis Montblanc) | La Dolça Violeta | Hostatgeria de Poblet | Restaurant Les Disset Fonts | Restaurant Font del Ferro (Hotel Villa Engracia) | Museu Terra | Cafeteria Restaurant Prestige | Sant Francesc Restaurant | Restaurant Cal Magret | La Tocinera Gastrobar | Restaurant Forevents
Associació d'Empreses d'Hostaleria de la Conca de Barberà
Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Ajuntament de Montblanc, Conca Activa, Repsol i Generalitat de Catalunya
Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona