Fires i festes
,
2014
10 i 11 de setembre
diversos espais
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Actes per la Diada

DIMECRES 10 DE SETEMBRE
 
Vandellòs
22.00h. Cantada d’havaneres, a càrrec de “Veus de Reus” i rom cremat per als assistents,  a la plaça del Drs. Gil Vernet. És un acte organitzat pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
 
Masriudoms
22.00h. Sopar a la terrassa del Casal del Puvill, organitzat per la Comissió de Festes de Masriudoms, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
24.00h. Sessió musical “A fi de festa”, organitzada per la Comissió de Festes de Masriudoms, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
 
 
 
DIJOUS 11 DE SETEMBRE
 
Vandellòs
10.00h. Enlairament de la senyera al Castell. 
           Punt de concentració a l’Ajuntament de Vandellòs a les 09.50h.
           Tot seguit, xocolatada popular.
 
Masboquera
11.00h. Enlairament de la senyera a la Torre de les Hores.
 
Masriudoms
11.30h. Enlairament de la senyera al campanar de l’església.
14.00h. Paella popular, organitzada per la Comissió de Festes de Masriudoms, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
17.00h Concert de tarda amb “Versió.cat”, organitzat per la Comissió de Festes de Masriudoms, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.
 
L’Hospitalet de l’Infant
12.00h. Ofrena floral davant la placa commemorativa de l’Onze de Setembre, situada a la torre de l’hospital gòtic, al carrer Jaume Castellví. Tot seguit, cant dels Segadors, a càrrec de la Coral Arsis de l’Hospitalet de l’Infant, i enlairament de la senyera.
18.00h. Sardanes per la Diada, a la plaça Catalunya, a càrrec de la cobla Reus Jove.