Espectacles
,
2016
Dissabte 28 de maig, 19 h
Centre Cultural Infant Pere
L'Hospitalet de l'Infant

Dansa 'Homenatge a Montserrat Sotero'

Per commemorar el 40è aniversari de l’Escola de Dansa Montserrat Sotero, l’entitat local Sempre en Dansa i la mateixa Escola han organitzat diversos actes a l’Hospitalet de l’Infant per al proper dissabte 28 de maig, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Patrimoni i la ràdio i la televisió municipals i amb la col•laboració d’una quinzena d’establiments locals.
 
Entre aquests, un acte central al Teatre-Auditori, previst a les 19 hores, que servirà per retre homenatge a la veïna del poble i fundadora de l’Escola i de l’associació Sempre en Dansa, Montserrat Sotero, que va morir el passat 18 de desembre.
 
“Serà un acte molt emotiu, en què hi haurà actuacions de ball, a càrrec d’alumnes i ex alumnes de l’Escola; actuacions musicals i parlaments que pronunciaran persones properes a l’homenatjada”, ha explicat el marit de la Montserrat, Xavier Pardina. Cal tenir en compte, segons ha destacat Pardina, que durant aquests anys han passat per l’Escola més de 4.000 alumnes i diverses generacions.
 
Per aquest motiu, l’homenatge serà una bona oportunitat perquè els veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reconeguin públicament la tasca d’aquesta ballarina formada a l’Institut del Teatre de Barcelona per a qui ensenyar dansa era “tot un repte”. I també per agrair-li la seva “implicació en la vida cultural del municipi, com a organitzadora d’actes tan arrelats ja com la ‘Dansa vora la mar blava’ o les ‘mostres de dansa’ o com a membre actiu de la Comissió de Festes de l’Hospitalet”, tal com ha assenyalat la regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Ortiz. Precisament, per la seva estima i entrega al municipi, va ser escollida pregonera de la Festa Major de Sant Roc l’any passat, ha recordat Ortiz.
 
Els altres actes que s’han organitzat per celebrar els 40 anys de l’Escola de Dansa Montserrat Sotero tindran lloc a la Plaça Berenguer d’Entença i consistiran en tallers de danses urbanes, que s’impartiran de les 11 a les 13 hores; i en un dinar a la fresca, que començarà a les 13 hores.
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1