Menjar i beure
,
2014
Del 10 al 12 i del 17 al 19 d'octubre
11 establiments
La Canonja

DesTAPA la Canonja

DesTAPA la Canonja és una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja conjuntament amb 11 establiments de restauració del nostre municipi, que oferiran durant dos caps de setmana tapa i beguda per 2 euros. Aquest esdeveniment gastronòmic es realitzarà els caps de setmana del 10, 11, 12 i del 17, 18, 19 d’octubre.
    
El DesTAPA la Canonja s’inicia amb la presentació d’11 tapes elaborades per cadascun dels establiments adherits, els quals hi han posat molta imaginació i il·lusió perquè tothom pugui tastar i assaborir diferents textures i productes culinaris de la nostra terra. Al mateix temps els participants podran gaudir dels carrers i places del poble fent el recorregut pels diferents establiments.
          
Aquesta és la primera edició de la ruta de tapes per la Canonja, i l’objectiu és difondre i dinamitzar el teixit empresarial del sector restauració del municipi. Desitgem que tingui l’acollida que es mereix i per això volem que tota la gent que hi participi doni la seva opinió votant la millor tapa. D'aquesta manera, les persones que hagin provat les 11 tapes també participaran en el sorteig de diferents premis.

Els establiments adherits i les seves creacions són:

BAR EL RACÓ DE L'ORFEÓ    
POP EMPIPAT AMB PULPA TROPICAL

BAR RAMÍREZ    
CHAMPIS A LA VASCA

BOCATIN MALAGUEÑO    
TERRA i MAR

BAR LA FLORIDA    
SABOREANDO FLORIDA

BAR ANTÍDOT    
CASA NOSTRA

BAR INDALO    
ARCOIRIS DE HAMBURGUESA

HELADERIA EL POBLE    
ESPARDENYA DEL POBLE

COM A CASA    
CRUJIENTE DE POLLO I FOIE AL ESTILO LUCAS

BAR NOVA AMISTAD    
SARDINA MARINERA 2.4-UN VIATGE DE SABORS

DOS ROSES    
TARDOR DE ROSES

PIZZERIA METRO    
PIZZA METRO

 

Podeu descarregar el programa aquí

  • imatge de control 1per1