Música
,
2016
Dissabte 5 de març, 19 h
Centre Cultural Infant Pere
L'Hospitalet de l'Infant

Ensemble de Saxòfons del Conservatori de Música de Reus

L’Ensemble de saxòfons del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus està format per alumnes que cursen entre 2n i 6è de Grau Professional en aquest centre.

Com a assignatura optativa, treballen repertori original i adaptacions per a aquest tipus de formació i també diferents tipus d’improvisacions per donar als alumnes una formació musical i instrumental el més completa possible.

Des que van iniciar aquest projecte, el curs 2011-12, han treballat obres de diferents compositors i han actuat en diferents llocs i cicles de la província de Tarragona, com el Concert Simfònic (Reus, 2014), Pinzellades Musicals de Tarragona (2014), Homenatge a Ventas a Reus i Amposta (2015) i l’Ametlla de Mar (2013), a més de les audicions al conservatori i altres llocs de la ciutat de Reus.

 
JOAN MARTÍ-FRASQUIER, professor
Professor del Conservatori i Escola de Música de la Diputació de Tarragona a Reus des del curs 2003-2004, compagina la seva activitat docent amb l’artística.
 
Membre del quartet SAX 3+1 (des de 1994), inicia el 2011 una carrera com a intèrpret solista de música contemporània amb el saxòfon baríton que l’ha portat a actuar en diferents festivals de música a països com Àustria, Brasil, Estònia, França, etc. Ha estrenat obres de diversos compositors de tot el món i el 2015 va enregistrar el seu primer disc en solitari BELIEVER al segell INS Records.
  • imatge de control 1per1