AGENDA
Arts
2016
De l'11 al 23 de març
  • Creixell
--

Exposició 'Síria, la paraula de l'exili' de David González

L’exposició “Síria, la paraula de l’exili”, de David González, arriba a Torredembarra el pròxim 22 de gener i es podrà visitar fins al pròxim 13 de febrer, a la Sala Lluís d’Icart. Aquesta mostra està produïda íntegrament pel departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i organitzada junt amb el Comitè Català de l’ACNUR. Ara es podrà veure a Torredembarra de la mà de les regidories d’Acció Social i Cooperació, i de Cultura, i del Consell Comarcal del Tarragonès.
 
“Síria, la paraula de l’exili” ens acosta a una crisi humanitària sense precedents, desencadenada per una guerra que ha obligat més d’onze milions de sirians a fugir de casa seva. Darrere les xifres, les fotografies de David González busquen els rostres, les persones que, a la frontera entre Síria i Jordània, afronten un futur incert. David González Sanz (Tarragona, 1986) és fotoperiodista i treballador social, diplomat en Treball Social per la Universitat de Lleida i postgrau en Violència Familiar per la Universitat Pere Tarrés de Barcelona.
 
L’exposició la formen catorze imatges preses per David González que va visitar Jordània l’estiu de 2014. Les fotografies van acompanyades per les paraules dels seus protagonistes com a testimoni de les seves vivències.
 
 

Et pot interessar

Joaquim Cabezas, Cabezas, Fotògraf, blanc i negre
Del 13 de setembre al 15 d'octubre
Valls
Exposició 'Anaven tots a un altre mar'
Del 5 de setembre al 5 d'octubre
Lleida
Exposició 'matemàtic Blanc' - Museu de l'Ebre
Del 28 de setembre al 10 de novembre
Tortosa
Exposició 'Joan Casals, Itineraris en el laberint' al MAMT, Tarragona, 2019
Del 19 de setembre al 3 de novembre
Tarragona
Exposició 'Democracia. ORDER' a La Panera, Lleida
Del 15 de juny al 6 d'octubre
Lleida
Exposició 'Alfred Figueras. 120 aniversari'
Del 29 d'agost al 27 d'octubre
Manresa