Arts
,
2016
De l'11 al 23 de març
--
Creixell

Exposició 'Síria, la paraula de l'exili' de David González

L’exposició “Síria, la paraula de l’exili”, de David González, arriba a Torredembarra el pròxim 22 de gener i es podrà visitar fins al pròxim 13 de febrer, a la Sala Lluís d’Icart. Aquesta mostra està produïda íntegrament pel departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i organitzada junt amb el Comitè Català de l’ACNUR. Ara es podrà veure a Torredembarra de la mà de les regidories d’Acció Social i Cooperació, i de Cultura, i del Consell Comarcal del Tarragonès.
 
“Síria, la paraula de l’exili” ens acosta a una crisi humanitària sense precedents, desencadenada per una guerra que ha obligat més d’onze milions de sirians a fugir de casa seva. Darrere les xifres, les fotografies de David González busquen els rostres, les persones que, a la frontera entre Síria i Jordània, afronten un futur incert. David González Sanz (Tarragona, 1986) és fotoperiodista i treballador social, diplomat en Treball Social per la Universitat de Lleida i postgrau en Violència Familiar per la Universitat Pere Tarrés de Barcelona.
 
L’exposició la formen catorze imatges preses per David González que va visitar Jordània l’estiu de 2014. Les fotografies van acompanyades per les paraules dels seus protagonistes com a testimoni de les seves vivències.
 
 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1