Fires i festes
,
2016
Dijous 4 de febrer, 17 h
Casal de Joves
L'Hospitalet de l'Infant

Festa de l'Orgull Zombie

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull Zombie i del Dia Mundial del Càncer, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per primera vegada, amb la col·laboració de l’Associació de Joves de l’Hospitalet, la Festa de l’Orgull Zombie.
 
Aquesta festa se celebrarà al Casal de Joves de l’Hospitalet a partir de les 17 hores i està oberta a tothom que li agradi el món dels morts vivents i vulgui col·laborar amb una bona causa. I és que la festa tindrà un caràcter solidari, perquè els diners recaptats aniran destinats a l’Asociación NEN, una entitat integrada per familiars i amics de pacients amb neuroblastoma que lluita contra el càncer infantil. 
 
Per aplegar diners en benefici d’aquesta associació, s’oferirà als participants de la festa un servei de maquillatge de temàtica zombie, es vendrà beguda i rebosteria i es farà un bingo i un sorteig de premis. L’Associació de Joves de l’Hospitalet es farà càrrec de la música.
 
El Dia Internacional de l’Orgull Zombie se celebra el 4 de febrer en molts països i localitats, en commemoració de la data de naixement del cineasta nord-americà George Andrew Romero, molt conegut per dirigir pel·lícules de zombies, entre les quals destaca “La noche de los muertes vivientes”. Els seus seguidors van establir aquest dia per retre-li homenatge, amb actes i activitats de temàtica zombie.
  • imatge de control 1per1