Jump to navigation
Del 29 de novembre a l'1 de desembre
Dijous 28 de novembre, 18:30h
Divendres 29 de novembre, 18:30h
Del 22 al 29 de novembre
Dies 29 i 30 de novembre
Del 16 al 30 de novembre
Dissabte 30 de novembre
La Fira de Sant Andreu de Falset evoluciona per esdevenir l’aparador de l’oli del raig i del vi novell del Priorat. El cuiner amb estrella Michelin, Joan Bosch, presentarà les jornades gastronòmiques que promouen 10 restaurants de Falset. Tant l’oli del raig com el vi de l’any són petits plaers carregats de significat que es podran retrobar en aquestes propostes gastronòmiques que han dissenyat amb ofici i imaginació els establiments de Falset. Hi ha propostes per esmorzar, dinar, berenar o sopar; menús, plats i tapes de diferents autories i preu, però a totes l’oli nou i el vi novell agafats de la mà:
Restaurant AJ-Falset: Aperitiu amb oli nou/ Cassoleta de patata amb cruixent de pernil de gla regat amb oli nou/ Galta de porc cuita a baixa temperatura amb vi DO Montsant/ Trufes de xocolata amb pa regades amb oli de menta i oli nou/ Tot acompanyat de Vi Novell/ 28€ IVA inclòs.
Restaurant Hotel-Hostal Sport: Carta diària amb oli DOP Siurana de Cabassers i Vi Novell. i Menú Degustació “Amb gust d’oli” maridatge amb Molí Miró Cubells/ Cavaloca.
Restaurant El Cairat: Menú de l’oli amb sopa d’olives negres, carpaccio de patata amb oli de ceps i encenalls de foie i flam de xocolata amb pa dolç i melmelada d’oli entre d’altres. 25 euros IVA inclòs. Casa Rural Mas Ardèvol: Esmorzars de tros amb clotxes que estaran regades amb l’oli del Molí d’Oli Miró Cubells de Cabassers per tots els qui s’allotgin a la casa rural.
Restaurant Lotus Priorat: Amanida tèbia d’arengada/ Llit d’escalivada amb poma dolça, bolets de temporada i arengada/ Tot amanit amb vinagreta d’olivada i avellanes i oli del raig. Preu 8,50 euros/ iva inclòs.
Restaurant Quinoa: Menú de 5 tapes amb oli d’oliva DOP Siurana com a ingredient principal i amb diferents textures. Preu 29 euros.
Calaix de Sastre: Tapa tres delicadeses d’aglà més copa de vi DO Montsant Efecte Volador.
Àgora: Tapa d’espardenya de pebrot amb albergínia i anxova amb oli DOP Siurana i vi novell del Celler el Masroig.
El cartell de la Fira (Oscar Sánchez) és una al·legoria als tangibles del Priorat i el viatge cap a la consecució de la declaració de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.