Fires i festes
,
2016
Dies 17 i 18 de setembre
Nucli antic
Torredembarra

Fira d'Indians

La Fira comptarà amb una seixantena de parades al nucli antic, des de la plaça del Castell fins a la plaça de la Vila, complementades amb una exposició de productes d’ultramar (cafè, patata, cacau...), demostracions d’elaboració de puros de xocolata en directe a càrrec de la pastisseria Cal Jan al Pati del Castell, l’espai d’experimentació i joc lliure al carrer Ample, activitats musicals i populars com la cantada d’havaneres amb el grup cavall Bernat i rom cremat de dissabte al vespre o el ball de salsa participatiu i mojitos durant tot el cap de setmana, a la plaça de la Vila. Les visites guiades gratuïtes pel patrimoni indià torrenc també s’han previst tant dissabte com diumenge. 
 
La inauguració de la Fira tindrà lloc dissabte, a les 12.30 h, al Pati del Castell, i a continuació es realitzarà una degustació de cafè cubà (fins exhaurir existències). Diumenge, a les 12.30 h, es realitzarà una nova degustació de cafè cubà. 
 
Com en d’altres edicions, les persones que assisteixin a la fira vestits de blanc se’ls obsequiarà amb un barret indià i un grup de dames indianes vestides de l’època passejaran per la fira. 

Descarrega't aquí el programa de mà

  • imatge de control 1per1