Menjar i beure
,
2016
Del 19 al 21 de febrer
Tarraco Arena Plaça
Tarragona

II Food Truck & Vintage Market Festival

La Tarraco Arena Plaça by San Miguel (TAP) acull aquest cap de setmana vinent la segona edició del Food Truck & Vintage Market Festival, després de la reeixida primera experiència del passat mes d'octubre, que va congregar a prop de 25.000 assistents. LA TAP i Zero Produccions tornen a la càrrega amb una proposta que aspira a erigir-se en epicentre de l'oci familiar i la gastronomia urbana a la demarcació. L'esdeveniment comptarà novament amb una vistosa i renovada concentració d'originals establiments de menjar sobre rodes aptes per a tots els paladars i amb un mercat ambulant vintage ric en productes d'interès per a tot tipus de consumidors, a més d'activitats musicals i continguts destinats a tota la família.
 
El II Food Truck & Vintage Market Festival estarà amenitzat amb una programació contínua d'activitats, entre les quals destaquen actuacions en directe de bandes de rock’n’roll i grups de versions, com Tarraco Surfers o U-Rock, a més de sessions de djs organitzades des de la sala de concerts de referència a la demarcació, la Sala Zero. També comptarà amb la col·laboració de l'Escola de Ball TarracoHop que, després de l'èxit de la primera edició, tornarà a oferir una classe de ball oberta a tots els públics a fi d'ensenyar els primers passos del ball de moda en l'actualitat: el Lindy Hop. L'activitat es completarà amb un ball social amb swing en directe, a càrrec de la formació Swing Airlines, en format sextet. L'esdeveniment inclourà a més un espai per a activitats infantils, sorteigs i la ja esmentada zona dedicada a mercat ambulant vintage.
 
Per la seva banda, més de 20 ‘food trucks’ proporcionaran al visitant una àmplia gamma de possibilitats gastronòmiques a preus aptes per a totes les butxaques. Entrepans gourmet, crepes, broquetes, tapes especials, sushi i delícies culinàries de diferents països i regions d'Espanya són solament algunes de les especialitats que podran degustar-se en l'esdeveniment. El II Food Truck & Vintage Market Festival és una iniciativa de la Tarraco Arena Plaça by San Miguel i Zero Produccions.
 
Més info a www.tarracofoodtruck.com
  • imatge de control 1per1