Jump to navigation
Del 19 al 26 d'abril
De 18 al 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Del 14 al 27 d'abril
Del 12 al 27 d'abril
Diumenge 28 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
La III Fira “Fruits de la Terra”, la fira de producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral, organitzada per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol, de les 19 a les 00h, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet.
Aquesta mostra comptarà amb una vintena de parades on es podrà tastar vi del territori, tapes elaborades per restauradors locals que, com a novetat, promocionaran la clotxa com a icona gastronòmica del territori, així com també, diversos productes locals de les cooperatives (oli, avellanes...) a preus populars. D’aquesta manera, es pretén donar a conèixer els productes locals tant a la gent del propi municipi com als visitants i promoure el turisme cap tots els indrets del territori de la MIDIT.
El divendres 4 de juliol, a les 19h, a la inauguració de la Fira, s’hi presentarà el llibre “La cuina de les Terres de Mestral”, un receptari tradicional i de variacions de clotxa elaborat per la MIDIT i la Fundació Alícia amb pròleg de Josep Sucarrats i una proposta de maridatge amb vins del territori de la mà de Ferran Centelles (que va ser sommelier a ‘El Bulli’ i ha estat guardonat enguany amb el Premi Nacional de Gastronomia), fet amb la col·laboració dels cellers i restaurants de la zona. A més, a les 20 i a les 22.30h hi actuarà la Small River Brass Band.
I el dissabte 5 de juliol, a banda de la fira, també s’hi podrà gaudir de l’actuació de La Banda Forània, a les 20.30h. En acabar la fira, així mateix, es farà un sorteig de diversos productes que conviden a descobrir el territori MIDIT (estades a hotels i càmpings, àpats a restaurants, excursions...), gentilesa de Peudagògic, Cal Barceló, Càmping-Alberg Tivissa i Restaurant Vistamar.