Activa't
,
2016
Dilluns 9 de maig, 19:30 h
Centre Cultural Infant Pere
L'Hospitalet de l'Infant

IV Jornades sobre la Comunicació. Conferència Enric Pujol

IV JORNADES SOBRE LA COMUNICACIÓ organitzades per Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i l'Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
 
La darrera conferència "Periodisme de capçalera", de la qual se n’ocuparà el veterà periodista esportiu tarragoní Enric Pujol.
 
Enric Pujol
 
És llicenciat en Literatura Espanyola per la Universitat de Barcelona i periodista. Va néixer a Tarragona l’any 1954. Ha estat 38 anys treballant a Radio Nacional –abans  Radio Tarragona i RadioCadena-, com a cap d’Esports, cap dels serveis informatius; i els tres darrers anys, com a Director.
 
Ha estat membre de la junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya durant 9 anys, formant part del consell de direcció de la revista ‘Capçalera’. Durant vint-i-quatre anys ha estat col·laborador al ‘Diari de Tarragona’. Ha retransmès més de 500 partits de futbol del Gimnàstic i ha fet més d'un miler de presentacions de diversos actes.
 
L'any 2014 va rebre la Petxina Daurada per part del Col·legi de Periodistes de Catalunya en reconeixement a la seva trajectòria.
 
A més, ha publicat 21 llibres, un dels quals ‘Nàstic de la A a la Z’ va rebre el I Premi de Literatura Esportiva de l’any 2005 al Parlament de Catalunya, atorgat per la Secretaria General de l’Esport.
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1