AGENDA
Activa't
microfon
2016
Dilluns 9 de maig, 19:30 h
  • L'Hospitalet de l'Infant
Centre Cultural Infant Pere

IV Jornades sobre la Comunicació. Conferència Enric Pujol

IV JORNADES SOBRE LA COMUNICACIÓ organitzades per Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i l'Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
 
La darrera conferència "Periodisme de capçalera", de la qual se n’ocuparà el veterà periodista esportiu tarragoní Enric Pujol.
 
Enric Pujol
 
És llicenciat en Literatura Espanyola per la Universitat de Barcelona i periodista. Va néixer a Tarragona l’any 1954. Ha estat 38 anys treballant a Radio Nacional –abans  Radio Tarragona i RadioCadena-, com a cap d’Esports, cap dels serveis informatius; i els tres darrers anys, com a Director.
 
Ha estat membre de la junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya durant 9 anys, formant part del consell de direcció de la revista ‘Capçalera’. Durant vint-i-quatre anys ha estat col·laborador al ‘Diari de Tarragona’. Ha retransmès més de 500 partits de futbol del Gimnàstic i ha fet més d'un miler de presentacions de diversos actes.
 
L'any 2014 va rebre la Petxina Daurada per part del Col·legi de Periodistes de Catalunya en reconeixement a la seva trajectòria.
 
A més, ha publicat 21 llibres, un dels quals ‘Nàstic de la A a la Z’ va rebre el I Premi de Literatura Esportiva de l’any 2005 al Parlament de Catalunya, atorgat per la Secretaria General de l’Esport.

Et pot interessar

Pau Riba i la banda The Mortimers
Divendres 24 de gener, 22h
Tarragona
Espectacle familiar 'La festa de la Tardor' del grup d'animació Els Picarols
Diumenge 3 de novembre
Reus
Festa Major de Salou 2019
Del 21 al 30 d'octubre
Salou
Cariño
Divendres 25 d'octubre, 21:30h
Tarragona
Rally de Tapes a Salou, 2019
Del 18 al 27 d’octubre
Salou
Exposició 'Cinema i Emocions' del CaixaForum
Del 2 d'octubre al 12 de gener
Tarragona
Cicle 'Els clàssics del cineclubisme' al Centre de Lectura de Reus, 2019
Del 2 d'octubre a l'11 de desembre
Reus
Festival Terrer Priorat - 2019
Del 22 de setembre al 14 de desembre
Falset, La Morera de Montsant, Porrera, Capçanes, la Torre de Fontaubella, Marçà, Ulldemolins, Arbolí, Siurana, Gratallops, Torroja del Priorat