Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Potser estàs buscant el més recent:

AGENDA
Activa't
microfon
2016
Dilluns 25 d'abril, 19:30 h
  • L'Hospitalet de l'Infant
Centre Cultural Infant Pere

IV Jornades sobre la Comunicació. Conferència Tomàs Molina

Amb la idea que “cada cop més, el temps i la meteorologia condiciona el nostre dia a dia”, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i l’Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han organitzat una conferència a càrrec del cap de Meteorologia de TV3 Tomàs Molina per al dilluns 25 d’abril, a les 19.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet.
 
Amb aquesta xerrada, titulada “La meteorologia del 2025, com serem i com serà el temps”, inauguraran les IV Jornades sobre la comunicació. Aquestes jornades inclouran dues conferències més: la del dilluns 2 de maig, sota el títol “ Darrere de les càmeres”, que anirà a càrrec de Dídac Atzet, productor i redactor de ràdio i televisió barceloní, que actualment és cap de Comunicació, Premsa i Relacions Públiques de la companyia Mag Lari SL, entre altres ocupacions; i la del dilluns 9 de maig, titulada “Periodisme de capçalera”, de la qual se n’ocuparà el veterà periodista esportiu tarragoní Enric Pujol.
 
Tomàs Molina
 
Llicenciat en física i periodista col·legiat. Va néixer a Badalona l’any 1963. Actualment és cap de Meteorologia de Televisió de Catalunya i director del programa “Espai Terra”. A més, és professor associat de Pronòstic Meteorològic de la Universitat de Barcelona, secretari d’associats de la International Asociation of Broadcast Meteorology (IABM) i membre del Consell d'Administració del Servei Meteorològic de Catalunya.
 
President del Consell Català de la Comunicació Científica i membre del Consell Assessor del Parlament en Ciència i Tecnologia.
 
President de la Comissió de Promoció de la Cultura Emprenedora del Consell Assessor del Barcelona Institut d’Emprenedoria de la Universitat de Barcelona. A banda ha publicat els llibres "Tu jo i el Medi Ambient",  "Contes del temps", "Contes de l'Univers" i  "Contes de la Terra" i “L’any que el meu avi va veure ploure”.
 
 

Et pot interessar

21 Rústic, Festival Familiar a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, 2019
Dissabte 10 d'agost
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Afterbeach Rumbero a Altafulla, 2019
Dissabte 3 d'agost
Altafulla
Cicle d'Habaneres de Salou, 2019
Del 13 de juliol al 31 d'agost
Salou
Dimecres Tapa, ruta de tapes de Montblanc, 2019
Del 17 de juliol al 21 d'agost
Montblanc
Vespres de juliol al Terrat del CERAP, 2019
Del 4 al 30 a de juliol
Riudoms
Concert de Marta Soto i Café Quijano a la Pobla de Mafumet, 2019
Dissabte 27 de juliol
La Pobla de Mafumet
Exposició de pintures de Jordi Borràs
Del 17 de juliol al 9 d'agost
Torredembarra
Festival Terra de Bandolers d'Alcover, 2019
Del 19 de juliol al 16 d'agost
Alcover