Música
,
2016
Divendres 28 d'octubre, 22h
Teatre l'Artesana
Falset

Joan Miquel Oliver

El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver tanca la gira de presentació del seu tercer àlbum, anomenat ‘Pegasus’, de qui fou el lletrista, compositor i guitarrista d’Antònia Font. Una gira iniciada l’any 2015, i que l’ha portat per un bon nombre d’escenaris de l’Estat espanyol. 
 
El seu disc ‘Pegasus’, el primer des de la dissolució d’Antònia Font, ha estat escollit com un dels millors publicats l’any 2015. Juntament amb Joan Miquel Oliver, estaran presents a l’Artesana, Jaume Manresa (teclats), també excomponent d’Antònia Font i Xarli Oliver (bateria).  
 
Preu entrada: 12€ anticipada | 15€ taquilla
 
 
*Organita: Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio, Ràdio Falset, Infocamp.cat i Surtdecasa.cat Camp de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset.
 
Les entrades anticipades per al concert es poden adquirir als següents punts: Ajuntament de Falset, Hotel Restaurant Lotus Priorat (carrer de Baix, 33, Falset), Bar Calaix de Sastre (plaça de la Quartera, 19, Falset), Papereria Bassa (avinguda de les Comarques Catalanes, 13, Móra d'Ebre) i a la seu de Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio (raval de Santa Anna, 2, Reus). El preu de les entrades anticipades és de 12 euros i a taquilla de 15 euros.
 
  
  • imatge de control 1per1