AGENDA
Menjar i beure
2016
Del 10 al 19 de juny
  • Cambrils
51 establiments

Mar de Tapes 2016

Torna la IV Ruta de Tapes amb Estrella Damm a Cambrils. Del 10 al 19 de juny de 2016, 51 establiments cambrilencs participaran en aquesta campanya oferint tapa i cervesa per 2,5 euros. Es tracta d’una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, i està patrocinada per Estrella-Damm. L’objectiu és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. D’aquesta manera, la iniciativa contribueix a la millora dels seus recursos i serveis i, al mateix temps, fomenta la creació d’ocupació estable i de qualitat a Cambrils.
 
Entre els 51 establiments participants, es compta amb 44 bars-restaurants que entre els dies 10 i 19 de juny oferiran tapa i beguda per 2,5 euros. Com a beguda es podrà escollir entre una ampolla petita de cervesa Estrella Damm o canya, 6 restaurants que oferiran menú de tapes on mínim tindran: 5 plats/degustacions +  postres + cervesa 66 cl a un preu tancat de 30€ (IVA inclòs) i per últim també participa Antoni Sirvent, capità i medalla de plata al darrer campionat del Món de Gelaters a Rimini que oferirà una tapa dolça pels més llaminers.
 
La millor tapa 2016
Com sempre, el comensal serà qui triarà per votació popular quina ha estat la millor tapa  d’entre totes les participants dipositant el seu vot a les urnes dels 51 establiments o bé a través de l’APP Gastronosfera. Els participants de la votació popular han de ser majors de 18 anys entraran al sorteig  d’un dinar per a dues persones a qualsevol dels establiments participants.
 
Novetats
A banda del menú de tapes i la tapa dolça, enguany, el Patronat Municipal de Turisme posarà a l’abast dels usuaris de la Ruta de la Tapa el trenet turístic per connectar port i barri antic i afavorir la comunicació entre les dues zones. Els horaris es podran consultar al mateix llibret de la ruta.
 
Establiments participants
Els establiments participants enguany en la IV Ruta ‘La Mar de Tapes’ són:
Awa, A Lanterna, Barabar, Bec d’Or Kiosk, Braseria Baix Camp, Cafè de la Tertúlia, Cafè de París, Cal Clement, Cal Pep, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo Pizzeria, El Colmado, El Dorado (Estival), El Drac, El Morter, El Portal, El Tamboret, La Central, La Cuina d’en Jordi, La Galera, La Gelateria, La Sacristia del Port, La Vilateria, Lekeitio, Les Fonts, L’Espai Frankfurt, L’Espurna, Llop de Mar, L’Original, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Marro Cafè, M’Art, Martínez, Moraima, Nou Piñas, Okey, Petit Lekeitio, Plan B, Sushi Hoshi, Taller 9, Xivarri, Zero zero.
 
Menú de tapes: Bec d’Or, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, La Cua Curta i la Palmera de la Llosa.
 
Tapa dolça: Antoni Sirvent.

Et pot interessar

Ganga Food Night a Montblanc, 2019
Dissabte 24 d'agost
Montblanc
Cicle d'Habaneres de Salou, 2019
Del 13 de juliol al 31 d'agost
Salou
Festa Major de Santa Rosalia a Torredembarra, 2019
Del 24 d'agost al 5 de setembre
Torredembarra
Fira de Santa Úrsula, Valls, 2019
Del 21 al 27 d'octubre
Valls
Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils, 2019
Del 23 d’agost al 15 de setembre
Cambrils
Festival Pròleg a Cambrils, 2019
Dissabte 24 d'agost
Cambrils
Espectacle 'Camí Reial' al Monestir de Santes Creus, Aiguamúrcia, 2019
Del 2 d'agost al 6 de setembre
Aiguamúrcia
Ganxo en Viu del Ganxo d'Estiu a Masmolets, Valls, 2019
Del 7 de juliol al 25 d'agost
Valls