AGENDA
Menjar i beure
2016
Del 10 al 19 de juny
  • Cambrils
51 establiments

Mar de Tapes 2016

Torna la IV Ruta de Tapes amb Estrella Damm a Cambrils. Del 10 al 19 de juny de 2016, 51 establiments cambrilencs participaran en aquesta campanya oferint tapa i cervesa per 2,5 euros. Es tracta d’una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, i està patrocinada per Estrella-Damm. L’objectiu és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. D’aquesta manera, la iniciativa contribueix a la millora dels seus recursos i serveis i, al mateix temps, fomenta la creació d’ocupació estable i de qualitat a Cambrils.
 
Entre els 51 establiments participants, es compta amb 44 bars-restaurants que entre els dies 10 i 19 de juny oferiran tapa i beguda per 2,5 euros. Com a beguda es podrà escollir entre una ampolla petita de cervesa Estrella Damm o canya, 6 restaurants que oferiran menú de tapes on mínim tindran: 5 plats/degustacions +  postres + cervesa 66 cl a un preu tancat de 30€ (IVA inclòs) i per últim també participa Antoni Sirvent, capità i medalla de plata al darrer campionat del Món de Gelaters a Rimini que oferirà una tapa dolça pels més llaminers.
 
La millor tapa 2016
Com sempre, el comensal serà qui triarà per votació popular quina ha estat la millor tapa  d’entre totes les participants dipositant el seu vot a les urnes dels 51 establiments o bé a través de l’APP Gastronosfera. Els participants de la votació popular han de ser majors de 18 anys entraran al sorteig  d’un dinar per a dues persones a qualsevol dels establiments participants.
 
Novetats
A banda del menú de tapes i la tapa dolça, enguany, el Patronat Municipal de Turisme posarà a l’abast dels usuaris de la Ruta de la Tapa el trenet turístic per connectar port i barri antic i afavorir la comunicació entre les dues zones. Els horaris es podran consultar al mateix llibret de la ruta.
 
Establiments participants
Els establiments participants enguany en la IV Ruta ‘La Mar de Tapes’ són:
Awa, A Lanterna, Barabar, Bec d’Or Kiosk, Braseria Baix Camp, Cafè de la Tertúlia, Cafè de París, Cal Clement, Cal Pep, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo Pizzeria, El Colmado, El Dorado (Estival), El Drac, El Morter, El Portal, El Tamboret, La Central, La Cuina d’en Jordi, La Galera, La Gelateria, La Sacristia del Port, La Vilateria, Lekeitio, Les Fonts, L’Espai Frankfurt, L’Espurna, Llop de Mar, L’Original, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Marro Cafè, M’Art, Martínez, Moraima, Nou Piñas, Okey, Petit Lekeitio, Plan B, Sushi Hoshi, Taller 9, Xivarri, Zero zero.
 
Menú de tapes: Bec d’Or, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, La Cua Curta i la Palmera de la Llosa.
 
Tapa dolça: Antoni Sirvent.

Et pot interessar

Teatre 'El pare de la núvia'
Dies 29 i 30 de setembre
Reus
Exposició 'Remendadores', Cambrils 2018
A partir del 26 de març
Trobada de Corals Infantils
Dissabte 30 de maig, 19:30h
Cambrils
4a edició del cicle de conferències Cambrils Pensa, 2020
Del 17 de gener al 19 de juny
Cambrils
Divendres 23 d'octubre, 21h
Reus
Congrés de Pastorets a L'espluga de Francolí, 2020
Del 19 al 21 de març
L'Espluga de Francolí