Música
,
2016
Diumenge 22 de maig, 18 h
Centre Cultural Infant Pere
L'Hospitalet de l'Infant

Orquestra Camera Musicae 'Metamorfosis'

‘Metamorfosis’ és el títol d'aquest concert de l’Orquestra Camera Musicae que va estrenar al Palau de la Música.
 
L’Orquestra Camera Musicae (OCM) de Tarragona, fundada l’any 2006, va néixer en el marc de la compañía d’òpera del mateix nom, amb l’objectiu de participar en les seves representacions operístiques. El setembre de 2007 es va presentar al públic en solitari.
 
D’ençà de la temporada 2008-09, l’OCM organitza la seva propia temporada de concerts, amb carácter estable, on compagina el repertori clàssic amb la descoberta de noves obres i de nous compositors. L’Orquestra va iniciar la temporada 2009-10 el seu projecte de residencia a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, vigent en l’actualitat.
 
L’OCM ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic català i ha estat seleccionada per participar en cites de la importancia del Festival Internacional de Música Pau Casals del Vendrell, el San Miguel Mas i Mas Festival, el Festival de Música de Llívia, el Festival Interludi de Calonge o el Festival de Rialp, entre d’altres. Així mateix ha actuat en sales de concert com L’Auditori de Barcelona, l’Auditorio Nacional de Madrid i el Palau de la Música Catalana, on produeix la seva propia temporada de concerts d’ençà de la temporada 2012-13. Recentment  ha realitzat una gira de concerts per diferents ciutats d’Alemanya, Txèquia i Suïssa.
 
De manera paral·lela a la seva activitat concertística, l’OCM ha enregistrat els discs De Catalunya al món, Un conte de Nadal i Mediterráneo.
 
Des del seu inici, Tomàs Grau n’és el director titular i artístic, i des de la temporada 2014-15, Jordi Mora és el principal director convidat de la formació.
 
L’Orquestra Camera Musicae compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals i de la Diputació de Tarragona, el patrocini de Repsol i de la Fundació Privada Mútua Catalana, i la col·laboració de Munich Sports. És membre de l’Associació Catalana d’Orquestres Professionals.
 
Director: José Rafael Pascual-Vilaplana    
Clarinet solista: Miquel Ramos  
 
Venda d'entrada anticipada: a partir de dimarts 17 de maig, de dimarts a divendres, de 18 a 20 h, a la taquilla del Teatre i una hora abans, el dia del concert.
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1