Menjar i beure
,
2015
Dissabte 28 de febrer, 10:30h
Celler Joan Ametller
La Morera de Montsant

Poda a peu de vinya i tast de vins

És temps de poda al Priorat i a Celler Joan Ametller volen ensenyar el treball que fan al celler en aquestes dates. Ja tenen les tisores a punt per compartir, a peu de vinya, una de les tasques més importants de l’any. Començaran la jornada al celler amb un esmorzar de pagès amb productes de la terra per agafar forces (pa amb tomàquet, embotits, formatge, fruits secs, olives...), acompanyats dels vins del celler.
 
A continuació, es dirigiran cap a la vinya per conèixer tot el procés de poda i, mans a les tisores! Es coneixeran les pràctiques més habituals, els costums i tradicions en aquesta època de l’any a les vinyes de la Morera de Montsant. Després de podar, es realitzarà la visita al celler. S'entrarà a les sales de fermentació i guarda per descobrir com neixen els vins del Priorat i, acabat el recorregut, es farà el tast comentat dels vins del celler per descobrir el seu caràcter.
 
Si es vol acabar d’arrodonir la jornada, hi ha la possibilitat de gaudir de les calçotades del Restaurant la Plaça d’Escaladei. Contactar amb el celler per a més informació.
 
Temps de poda:
• Lloc:Celler Joan Ametller. Carretera de la Morera a Cornudella, km 3,2 (La Morera de Montsant)
• Data: dissabte 28 de febrer, a les 10:30 h. del matí.
• Preu:  Adults 15 €.
• Inclou: esmorzar + activitat de poda a peu de vinya + visita celler + tast de vins DOQ Priorat.
 
www.ametller.com / 977 098 100 
  • imatge de control 1per1