AGENDA
Espectacles
2016
Dissabte 2 d'abril, 22 h
  • L'Hospitalet de l'Infant
Centre Cultural Infant Pere

Teatre 'Enchanté!', de Divinas

DIVINAS és una companyia artística que ha captat el gust per la música i l’estètica d’èpoques passades. S’especialitza en el format d’espectacles músico-teatrals de creació, basats en la música de la primera meitat del s. XX.
 
Enchanté! s’endinsa en la música europea de principis del segle XX, l’època de la II Guerra Mundial, i ens transporta a la ciutat de París, a punt de ser envaïda per les tropes alemanyes. Acompanyades d’un pianista i un clarinetista, les veus de Divinas ens relaten la història del petit Cafè Enchanté!, punt de trobada d’artistes, bohemis, intel·lectuals i membres de la Resistencia francesa.
 
La companyia fa un pas més a la seva carrera, obrint-se a altres gèneres musicals per fer una recreació descarnada d’uns anys terribles però de gran efervescència artística. A Enchanté! es respira l’aire dels cabarets burlesque i el glamour decadent, amb les cançons i coreografies més representatives de l’època. Divinas aposten per recuperar i donar valor a gèneres com el claqué, el charlestón o el cancán, de l’escena de París a la de Berlín.
 
Més teatral que mai, l’espectacle també destaca per la seva comicitat, amb bones dosis d’humor absurd i un punt de sàtira política, ridiculitzant dirigents nazis i escenificant situacions grotesques. Enchanté! és un cabaret divertit, burlesc i, al mateix temps, emotiu i profund. Un cabaret explosif!
 
Venda d'entrades a la taquilla del teatre, a partir de dimarts 29 de març, de 18 a 20 h i dissabte, una hora abans de l'espectacle.
Entrada: 3 euros.
 
 

Et pot interessar

tangent. 3r Festival de les Arts de l'Eixample - Barcelona 2019
Del 25 de juny al 26 de juliol
Barcelona
El pequeño poni
Del 3 de juliol al 2 d'agost
Barcelona
Teatre 'La Negra' a càrrec de La Troupe de La Concòrdia
Dijous 25 de juliol, 20h
Salt
FiraTàrrega 2019
Del 5 al 8 de setembre
Tàrrega
Dimecres Tapa, ruta de tapes de Montblanc, 2019
Del 17 de juliol al 21 d'agost
Montblanc
Concert de Marta Soto i Café Quijano a la Pobla de Mafumet, 2019
Dissabte 27 de juliol
La Pobla de Mafumet
Ple de Riure - Masnou 2019
Del 23 al 27 de juliol
El Masnou
Exposició de pintures de Jordi Borràs
Del 17 de juliol al 9 d'agost
Torredembarra