Espectacles
,
2016
Dissabte 2 d'abril, 22 h
Centre Cultural Infant Pere
L'Hospitalet de l'Infant

Teatre 'Enchanté!', de Divinas

DIVINAS és una companyia artística que ha captat el gust per la música i l’estètica d’èpoques passades. S’especialitza en el format d’espectacles músico-teatrals de creació, basats en la música de la primera meitat del s. XX.
 
Enchanté! s’endinsa en la música europea de principis del segle XX, l’època de la II Guerra Mundial, i ens transporta a la ciutat de París, a punt de ser envaïda per les tropes alemanyes. Acompanyades d’un pianista i un clarinetista, les veus de Divinas ens relaten la història del petit Cafè Enchanté!, punt de trobada d’artistes, bohemis, intel·lectuals i membres de la Resistencia francesa.
 
La companyia fa un pas més a la seva carrera, obrint-se a altres gèneres musicals per fer una recreació descarnada d’uns anys terribles però de gran efervescència artística. A Enchanté! es respira l’aire dels cabarets burlesque i el glamour decadent, amb les cançons i coreografies més representatives de l’època. Divinas aposten per recuperar i donar valor a gèneres com el claqué, el charlestón o el cancán, de l’escena de París a la de Berlín.
 
Més teatral que mai, l’espectacle també destaca per la seva comicitat, amb bones dosis d’humor absurd i un punt de sàtira política, ridiculitzant dirigents nazis i escenificant situacions grotesques. Enchanté! és un cabaret divertit, burlesc i, al mateix temps, emotiu i profund. Un cabaret explosif!
 
Venda d'entrades a la taquilla del teatre, a partir de dimarts 29 de març, de 18 a 20 h i dissabte, una hora abans de l'espectacle.
Entrada: 3 euros.
 
 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar