Espectacles
,
2016
Diumenge 21 de febrer, 18 h
Teatre de l'Artesana
Falset

Teatre 'Zona franca', amb Lluís Marco i Pau Vinyals

Durada: 80 min.
 
SINOPSI
Sota el títol original d’Almacenados, ZONA FRANCA es va estrenar a Madrid al 2004 amb l’actor José Sacrista, i va fer una gira de dos anys per l’estat espanyol amb gran èxit. S’ha representat a diferents països (EEUU, Anglaterra, Suïssa, Argentina, Uruguai, Colòmbia...) i porta 5 anys en cartell a Mèxic.
 
Des de les seves primeres creacions David Desola pretén construir un teatre crític de la societat contemporània. Aquest espectacle toca temes de profunda actualitat: la por o trobar-nos fora de joc i jubilats, i l’atur juvenil.
 
ZONA FRANCA és una comèdia intel·ligent que permet establir una mirada crítica ala societat actual.
 
Finalment, en Nin ha aconseguit el seu primer treball al magatzem B de l’empresa astes i mastils Salvaleón S.A. El primer dia de la seva primera feina es troba amb l’únic treballador del magatzem, el Senyor Mañé. Ell és l’encarregat i està a punt de jubilar-se. Així que només té cinc dies per ensenyar-li tot el que ell ha après durant els 29 anys que ha treballat per l’empresa. En Nin s’esforça per fer-ho bé, però de seguida nota que hi ha moltes coses que no tenen cap sentit dins d’aquell magatzem.
 
Autor: David Desola
Traducció: Jordi Casanovas
Direcció: Israel Solà
Intèrprets: Lluís Marco i Pau Vinyals
Idioma: català
 
Preu anticipada: 10 €
Preu taquilla: 12 €
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1