Música
,
2015
Dissabte 16 de maig
Centre Cultural Infant Pere
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

TwinPalm 2015

Ja es coneix el cartell complet de TWINPALM 2015, després de fer-se públics els tres noms que acompanyaran al ja anunciat Albert Pla en el cartell de TWINPALM, la versió de petit format del festival PALMFEST, que celebrarà la seva quarta edició dissabte 16 de maig a les instal·lacions del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona). Es tracta de la Agrupació Cicloturista Puig, el nou projecte en directe del polifacètic Miqui Puig; els inclassificables Tiger Menja Zebra, el trio format per Xavi Font, Josep Arnan i Eduard Novoa, representants de la millor escena experimental catalana, tal com van demostrar en el passat festival Sònar; i els tarragonins Harrison Ford Fiesta, un dels grups més en forma de l'escena independent local, a escasses setmanes de la publicació del seu àlbum de debut, produït per El Petit de Cal Eril.
 
Aquestes actuacions tindran lloc durant la tarda-nit del dissabte 16 de maig a l’Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, d’unes 350 places, que converteixen la cita en un esdeveniment amb aforament limitadíssim, les entrades del qual es poden adquirir a preu reduït per només 18€ ja a www.palmfest.es.
 
En pocs dies es donaran a conèixer altres detalls del festival, com la programació de djs i altres activitats paral·leles.
 
TWINPALM és una nova iniciativa d’AMA (Associació Multicultural Alternativa) l’entitat promotora del festival PALMFEST, el gran referent de la música independent a
la Costa Daurada i el Sud de Catalunya, que enguany celebrarà la seva desena edició entre els dies 23 i 25 de juliol. Els interessats en acudir a tots dos festivals tenen l’oportunitat de comprar l’abonament conjunt TWINPALM+PALFMEST a preu superreduït per només 39,90€.
 
Més info: http://www.palmfest.es
  • imatge de control 1per1