Menjar i beure
,
2014
Dissabte 16 d'agost, 19h
Rentadors
Porrera

VIè Concurs Nasset, Nas, Nassot

L’Associació Cellers de Porrera organitza aquest dissabte, 16 d’agost, a partir de les 19h als rentadors de Porrera, la 6ª edició del concurs Nasset, Nas i Nassot. Es tracta d’una activitat adreçada a persones de totes les edats que serveix per donar a conèixer els vins locals i per reconèixer les persones més hàbils a l’hora d’identificar les aromes i els gustos d’aquests vins a través d’un tast a cegues.
 
De fet, aquesta proposta funciona com un concurs amb tres categories: “Nasset” (de 0 a 9 anys); “Nas” (de 10 a 15 anys) i “Nassot” (a partir de 16 anys i per parelles). Les dues primeres categories han d’endevinar aromes i sabors relacionats amb el vi. La categoria d’adults, a més d’endevinar aromes, ha de respondre correctament diferents preguntes a l’entorn dels vins que es tasten a cegues. Les proves es desenvolupen als rentadors del poble, un espai situat just a la vora del riu Cortiella, que travessa la vila de Porrera.
 
Les persones interessades a participar en aquesta activitat cal que s’inscriguin a la piscina de Porrera abans del dia 16 d’agost. Aquesta proposta és una iniciativa de l’Associació de Cellers de Porrera, amb el suport del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, l’Ajuntament de Porrera i l’AMPA de Porrera. El col·lectiu de cellers de Porrera organitza durant l’any altres activitats per promocionar els seus vins, com són la Nit de Carinyenes a Porrera (primer divendres de maig) i el Tasta Porrera (a principis de novembre, coincidint amb la festa major). Més informació: www.cellersdeporrera.com.
  • imatge de control 1per1