Activa't
,
2016
Divendres 11 de novembre, 18 h
Biblioteca Mestra Maria Antònia
Torredembarra

Xerrada 'Art Modernista i Ramon Casas' a càrrec de Francesc Fontbona

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura, segueix celebrant la commemoració de l’Any Casas amb diverses activitats. Aquest divendres s’ha programat a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, a les 18 hores, la conferència “Art modernista i Ramon Casas”, a càrrec del doctor en 'Història Moderna per la Universitat de Barcelona, Francesc Fontbona.

Francesc Fontbona, que el passat 25 de setembre i dins el cicle de conferències de l’Any Casas 2016 va dur a terme una conferència al Museu de Montserrat, és historiador de l'art, especialista en el Modernisme. Doctor en Filosofia i Lletres, Secció Història Moderna, per la Universitat de Barcelona i acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, de Barcelona. Fontbona és també membre del jurat del Premi de Gravat Xilogràfic “La Torre de l’Encenall”, que des de fa quatre anys convoca la Regidoria de Cultura de Torredembarra.

Cal recordar que a la Biblioteca, que ha participat activament en la celebració de l'Any Casas a Torredembarra, encara es pot visitar una exposició sobre la relació de Ramon Casas amb Torredembarra i la ruta Casas per la vila.

Per a més informació: casastdb.wordpress.com

  • imatge de control 1per1