Fires i festes
,
2014
Dissabte 23 d'agost
Masia de Castelló
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

XVI Rústic Festa

El dissabte 23 d'agost, a Castelló, un nucli deshabitat del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, tindrà lloc la setzena edició de la Rústic Festa. L'Associació Masia de Castelló, que és qui organitza l'esdeveniment amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la col·laboració de diverses entitats i empreses locals, ha programat per aquest dia una desena d’activitats gratuïtes, adreçades a tot tipus de públic.

Aquests actes començaran a les sis de la tarda i duraran fins a la matinada. Per als més petits, hi haurà cucanyes, taller de pintar cares, contacontes, l’actuació dels Batukets de l'Hospitalet de l'Infant i espectacles infantils. També en horari infantil, de tarda-vespre, s’oferirà la Trobada de Joves Acordionistes.

I a la nit, per al públic més adult, és previst el tradicional sopar a la fresca, la XII Trobada d'Acordionistes, els concerts dels grups Er Taqueta i Satriale’s; i l’actuació del DJ del Terreno, per acabar la festa. Més informació al Facebook de la Masia Castelló.

L’any passat, unes 600 persones van participar en aquesta festa i van omplir de vida el nucli deshabitat de Castelló.

  • imatge de control 1per1