Menjar i beure
,
2016
Del 29 de maig al 12 de juny
14 bars i restaurants
L'Hospitalet de l'Infant

XVII Jornades de la Tonyina

Amb la celebració de l’XI Diada de la Tonyina, s’inauguraran aquest diumenge 29 de maig les XVII Jornades de la Tonyina a l’Hospitalet de l’Infant. Els assistents a aquesta jornada gastronòmica, prevista a partir de les 11 hores, a la Plaça Catalunya, podran tastar les “tonyi-tapes” elaborades pels 14 restauradors que prenen part en aquesta edició de les jornades, per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. A més, hi haurà tallers infantils i música al carrer, amb l’actuació dels Batukets de l’Hospitalet de l’Infant i de Papá Canalla.
 
D’aquesta manera, començaran oficialment les 17es Jornades de la Tonyina, organitzades per la Regidoria  de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.  En aquesta edició, que finalitzarà el 12 de juny, hi participaran un total de 14 bars i restaurants (12 de l’Hospitalet de l’Infant: El Porró, El Solomillo, Hotel Sancho, Le P’tit Normand, Nàutic, El Safareig, Sol Solet, Bar Mediterrrani, Cal Rullo, Danti’s, Cerveseria El Drac i El Topolino; 1 de Masboquera: El Rebost de la Nuri; i 1 de Pratdip: La Cuina d’en Carlos).
 
A 9 d’aquests establiments, en concret, s’oferiran menús amb la tonyina com a ingredient protagonista, per uns preus que oscil·len entre els 15,50 i els 29 euros; i a 11, “tonyi-tapes”, és a dir, tapes elaborades amb tonyina per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. “Diverses propostes culinàries, basades en la qualitat i en la creativitat dels cuiners que, després de 17 edicions, han instaurat mil i una maneres de cuinar aquest peix tan típic de la zona”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Elidia López. 
 
A banda de l’oferta gastronòmica, les XVII Jornades de la Tonyina tindran un altre atractiu: els que tastin els menús podran prendre part en el sorteig de diversos premis. Entre aquests premis hi ha un menú per a dues persones en cadascun dels restaurants que ofereixen menú de la tonyina, una sessió de relaxació en un llit flotant thermospa, una sessió d’hidromassatge, un bateig de pàddel-surf, un bateig de submarinisme, una sessió d’spa, un sopar de gala i òpera, etc. 
 
 
Més informació a: www.hospitalet-valldellors.cat i www.vandellos-hospitalet.cat
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1