,
11/11/2013
Reciclatge artístic

Cadires amb una capa de pintura

Moltes vegades ens trobem amb mobles descuidats pels carrers, gent que se n'ha cansat i els ha jubilat. Cadires que es trenquen, i que per no arreglar-les, es tiren. O potser has heretat un conjunt de cadires de casa dels teus avis o pares, i no saps què n'has de fer perquè creus que no queden bé amb la decoració de casa teva.

Doncs avui us proposo una solució fàcil, barata i eficaç...

Què us sembla si els hi donem una mà de pintura?

Les cadires, moltes vegades, no passen de moda, són d'una època, però com passa amb la roba, tot torna. Així que, què passa si tornen però amb una estètica nova? Amb la pintura, les pots conjuntar amb la resta de mobles de casa teva. Pintant-ne només un tros, les potes, el seient o totes senceres.

Què us sembla? Amb quines us quedeu? Colors suaus o colors més vius?

Fins aviat!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Blanca Simó, estudiant de disseny. Enganxada al món del ganxet i de la mitja. Sempre interessada en les manualitats i al fet de reutilitzar qualsevol objecte per donar-li una segona oportunitat. Darrere d'un blog dedicat una mica a tot aquest món, al craft i al handmade en general.

26/03/2015
Molt bones!! Quant de temps sense passar per aquí!! Com porteu la pràctica de reciclar cosetes? Doncs avui us porto més idees.
19/11/2014
Bon dia! Ja torno a ser per aquí.
09/09/2014
Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?
14/07/2014
Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.
29/04/2014
Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...
18/03/2014
Ja torno a ser per aquí i avui us proposo unes idees per reutilitzar marcs de quadres, de fotos, etc. Alguna vegada heu heretat un quadre de la família?
17/02/2014
Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo?