,
29/04/2014
Reciclatge artístic

Idees amb escales de fusta

Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...

Sabeu què es pot fer amb una escala de fusta? Hi ha moltes maneres de col·locar les escales i aconseguir diferents acabats, des de jardineres, guies per a decorar sostres o diferents estils d'estanteries.

A moltes cases o masos, hi ha escales de fusta que els hi falta una barra. Un cop haguem escollit la nostra escala només caldrà decidir per a què l'utilitzem i quin acabat li donarem.

Podem llimar-la i envernissar-la, podem pintar-la i aprofitar si la fusta està gastada per donar-li un acabat més rústic o simplement pintar-la amb un color ben alegre i donar-li més vida a l'espai on la coloquem. A més, queda bé en qualsevol estança de la casa, des de la terrassa, fins al bany passant per la saleta o l'estudi.

Us ha agradat?

Fins aviat!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Blanca Simó, estudiant de disseny. Enganxada al món del ganxet i de la mitja. Sempre interessada en les manualitats i al fet de reutilitzar qualsevol objecte per donar-li una segona oportunitat. Darrere d'un blog dedicat una mica a tot aquest món, al craft i al handmade en general.

26/03/2015
Molt bones!! Quant de temps sense passar per aquí!! Com porteu la pràctica de reciclar cosetes? Doncs avui us porto més idees.
19/11/2014
Bon dia! Ja torno a ser per aquí.
09/09/2014
Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?
14/07/2014
Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.
29/04/2014
Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...
18/03/2014
Ja torno a ser per aquí i avui us proposo unes idees per reutilitzar marcs de quadres, de fotos, etc. Alguna vegada heu heretat un quadre de la família?
17/02/2014
Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo?