,
09/09/2014
Reciclatge artístic

Decora amb pots de vidre

Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?

Bé, doncs jo torno amb una proposta no molt allunyada a la de l'últim post. Aquesta vegada, però, canvíem els recipients de llauna pels de vidre. Aquests tenen una vida diferent, són més resistents però més fràgils als cops si ens cauen a terra. Diàriament ens trobem amb recipients com aquests, segur, així que si no els voleu llançar hi ha mil i una possibilitats per donar-li una nova vida.

En un altre post us parlava dels horts urbans, doncs una opció és fer dels pots torretes per a plantes aromàtiques o flors que no necessitin molta terra. També el podem decorar amb cintes o cordes, i utilitzar-los com a centre per decorar una taula un dia de dinar, de festa o amb la família.

I què us sembla si hi posem un portalàmpades i ens fem una llum nova per un espai de casa com podria ser la cuina? I sinó, les poden pintar amb pintura o enganxar-hi tires de teles mones i fer-lo servir com a llapisser, per guardar coses de l'escriptori o qualsevol altra opció que se'ns pugui ocórrer.

Què? Us animeu a fer-ho?

Fins aviat!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Blanca Simó, estudiant de disseny. Enganxada al món del ganxet i de la mitja. Sempre interessada en les manualitats i al fet de reutilitzar qualsevol objecte per donar-li una segona oportunitat. Darrere d'un blog dedicat una mica a tot aquest món, al craft i al handmade en general.

26/03/2015
Molt bones!! Quant de temps sense passar per aquí!! Com porteu la pràctica de reciclar cosetes? Doncs avui us porto més idees.
19/11/2014
Bon dia! Ja torno a ser per aquí.
09/09/2014
Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?
14/07/2014
Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.
29/04/2014
Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...
18/03/2014
Ja torno a ser per aquí i avui us proposo unes idees per reutilitzar marcs de quadres, de fotos, etc. Alguna vegada heu heretat un quadre de la família?
17/02/2014
Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo?