,
14/07/2014
Reciclatge artístic

Les llaunes de conserva també es reutilitzen

Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.

Si els hi treiem l'etiqueta, tenen una estètica interessant amb un aire industrial. A més tenen moltes funcions. Poden fer de llapissers o de recipient per guardar qualsevol estri d'estudi, de costura, de cuina… A més, si en guardem molts es pot crear una combinació perfecte per fer una mena de prestatgeria per a les joguines dels més petits, per a les sabates o per les coses del tocador.

I si hi posem flors? També queda xulíssim.

Però si no us acaba de fer el pes el color metal·litzat de la llauna, es pot arreglar amb una mica de pintura. Les podem pintar senceres o només una part, que també pot quedar molt bé. També les podem forrar amb corda, cinta, roba o amb washi tape (cintes adhesives de colors), o només fer-hi un llaç amb fil d'empalomar o amb un cordó xulo de color i llestos!

Una altra idea pot ser posar-hi espelmes a dins per crear ambients a les terrasses i jardins quan fem sopars amb amics aquest estiu. Què us sembla?

Espero que us hagi agradat!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Blanca Simó, estudiant de disseny. Enganxada al món del ganxet i de la mitja. Sempre interessada en les manualitats i al fet de reutilitzar qualsevol objecte per donar-li una segona oportunitat. Darrere d'un blog dedicat una mica a tot aquest món, al craft i al handmade en general.

26/03/2015
Molt bones!! Quant de temps sense passar per aquí!! Com porteu la pràctica de reciclar cosetes? Doncs avui us porto més idees.
19/11/2014
Bon dia! Ja torno a ser per aquí.
09/09/2014
Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?
14/07/2014
Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.
29/04/2014
Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...
18/03/2014
Ja torno a ser per aquí i avui us proposo unes idees per reutilitzar marcs de quadres, de fotos, etc. Alguna vegada heu heretat un quadre de la família?
17/02/2014
Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo?