,
19/11/2014
Reciclatge artístic

Reutilitza els jerseis vells d'hivern

Bon dia! Ja torno a ser per aquí.

Avui us porto una idea perfecta pels temps que estem. Ha arribat el fred de cop i hem hagut de treure els jerseis d’hivern d’un dia per l’altre. Tot i així, segur que en tenim alguns de l’hivern passat que es veuen vells o que pensem que ja no ens posarem, però ens fa pena llençar, veritat?

Doncs avui us porto idees per a reutilitzar aquests jerseis. A veure què us semblen.

Aprofitant les parts del jersei poden sortir moltes coses diferents. Comencem per les mànigues. Què us sembla si ens fem uns escalfadors, per posar amb les botes, o per anar per casa i no tenir fred?

Amb la part del cos es poden fer diferents coses. Des d’una bossa per anar a comprar, a unes manoples per no tenir fred a les mans.

I si el jersei té botons? Doncs una idea fàcil, fàcil... Un coixí pel sofà de casa. Queda perfecte no? I molt calentet per passar la tarda de diumenge mirant pelis i tapat amb la manta.

Què us semblen? Us animeu amb alguna de les idees? Espero que si, eh?

I també espero que us hagi agradat.

Doncs fins aquí m'acomiado fins a la pròxima, moltes gràcies!!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Blanca Simó, estudiant de disseny. Enganxada al món del ganxet i de la mitja. Sempre interessada en les manualitats i al fet de reutilitzar qualsevol objecte per donar-li una segona oportunitat. Darrere d'un blog dedicat una mica a tot aquest món, al craft i al handmade en general.

26/03/2015
Molt bones!! Quant de temps sense passar per aquí!! Com porteu la pràctica de reciclar cosetes? Doncs avui us porto més idees.
19/11/2014
Bon dia! Ja torno a ser per aquí.
09/09/2014
Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?
14/07/2014
Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.
29/04/2014
Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...
18/03/2014
Ja torno a ser per aquí i avui us proposo unes idees per reutilitzar marcs de quadres, de fotos, etc. Alguna vegada heu heretat un quadre de la família?
17/02/2014
Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo?