,
14/10/2013
Reciclatge artístic

Idees per fer amb caixes de fusta

 
Primera entrada seria. I amb què podem començar? Doncs què us sembla si us ensenyo una manera de reciclar les caixes de fruita de fusta? Ara és més difícil però encara se'n troben i, per tant, les idees que us ensenyo avui es poden fer, i la veritat és que queden molt molt xules! Bé, va a gustos, però crec que pot agradar a la gran majoria.
 
Aquestes caixes (com les que podeu veure a la part superior de la fotografia) donen molt de joc, poden funcionar simplement com a taula auxiliar posant-les de cap per avall o de costat. I si els hi posem rodetes? Encara més funcional. També, com a prestatgeria, si les apilem unes sobre les altres, o simplement posant-les en fila una al costat de l'altra penjades a la paret.
 
A més, les podem deixar tal qual les trobem, on aconseguirem un estil més industrial, rústic. O les podem vernissar i ens assegurem que duraran més i els hi donem un acabat més brillant. I sinó, els hi podem donar una mà de pintura i poden ser el toc de color de l'habitació on les posem. 
 
On també podem trobar aquest tipus de caixa és en els antiqüaris, mercats d'antiguitats... Què us sembla? No són fantàstiques?
 
Espero que us hagi agradat el que us ensenyo avui. Vosaltres ja teniu caixes de fusta reciclades a casa?
 
Fins aviat!
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Blanca Simó, estudiant de disseny. Enganxada al món del ganxet i de la mitja. Sempre interessada en les manualitats i al fet de reutilitzar qualsevol objecte per donar-li una segona oportunitat. Darrere d'un blog dedicat una mica a tot aquest món, al craft i al handmade en general.

26/03/2015
Molt bones!! Quant de temps sense passar per aquí!! Com porteu la pràctica de reciclar cosetes? Doncs avui us porto més idees.
19/11/2014
Bon dia! Ja torno a ser per aquí.
09/09/2014
Ja tornem a ser per aquí. Com ha anat l'estiu? Ja heu fet vacancetes?
14/07/2014
Aquí no es llença res, aquí s'aprofiten fins i tot les llaunes de conserva.
29/04/2014
Hola, ja torno a ser per aquí. Avui us porto una idea xula xula...
18/03/2014
Ja torno a ser per aquí i avui us proposo unes idees per reutilitzar marcs de quadres, de fotos, etc. Alguna vegada heu heretat un quadre de la família?
17/02/2014
Alguna vegada us heu plantejat plantar alguna cosa comestible a casa? Heu intentat fer un hort urbà i no sabieu com fer-lo?