Foto: 

cedida

Els 5 imperdibles teatrals d'aquest hivern al Camp de Tarragona

Deixa't emportar i gaudeix de bon teatre arreu del territori
Surtdecasa Camp
,
03/02/2017
Espectacles
L'activitat teatral al Camp de Tarragona és ben intensa gràcies als equipaments culturals de primer ordre que tenim al territori. Una any més, els teatres obren les seves portes amb unes programacions de nivell que compten amb algunes de les estrenes més destacades de la temporada. D'entre l'alt nombre de representacions que se'ns ofereixen, hem escollit 5 espectacles, alguns dels quals faran parada en més d'un teatre de casa nostra. Consulteu quina obra us fa més el pes, apunteu-la a l'agenda i a gaudir de bon teatre!

‘L’electe’ amb Ramon Madaula i Roger Coma

Dissabte 4 de febrer, 21 h
Teatre-Auditori del Morell

Diumenge 19 de març, 18 h
Teatre Bartrina de Reus

Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder. Aquestes són les claus de ‘L’electe’, una obra protagonitzada per Ramon Madaula i Roger Coma. Aquest darrer interpreta el paper d’un jove polític que acaba de ser escollit president i que en poques hores ha de pronunciar el seu debat d’investidura. Quan l’assaja, però, s’adona que té un tic que el ridiculitza i decideix visitar al psiquiatra, un personatge que li fa plantejar moltes coses en una lluita de poders entre el professional mèdic i el seu client.

 

‘El bon pare’ amb Lluís Soler

Dissabte 4 de febrer, 21 h
Teatre Bartrina, Reus

Diumenge 19 de febrer, 18 h
Centre Cultural, Valls

El gran Lluís Soler es posa a la pell d’en Roger Denís, l’alcalde d’una petita ciutat de províncies, al qual li van molt bé les coses. Però aquesta felicitat s’entronca d’un dia per l’altre arran del retorn de la seva filla adolescent i d’un vídeo que descobreix per Internet, que li fan adonar que potser no és tan bon pare com creu. Un retrat de l’educació moderna que, en clau de tragicomèdia, es qüestiona la figura masculina i la paternitat. Teresa Vallicrosa, Georgina Latre, Eduard Buch completen el repartiment d’una obra escrita i dirigida per David Plana.

 

‘Paradís pintat’ amb Pepa Plana

Dissabte 4 de març, 21 h
Teatre Principal, Valls

La pallassa catalana més internacional, la vallenca Pepa Plana, és un dels plats forts de la nova temporada dels teatres de la seva ciutat, Valls. En aquest cas ens portarà ‘Paradís pintat’, un espectacle que es va estrenar en la passada edició del Festival Grec de Barcelona, que ha treballat al costat del dramaturg i director Ferruccio Cainero, especialista en Commedia dell’Arte. Una proposta multidisciplinària que reflexiona sobre la cara més tràgica del món en el que vivim.

 

‘Avui no sopem’ amb Jordi Banacolocha i David Bagés, entre altres

Dimarts 14 de març, 21 h
Teatre Fortuny, Reus

Dissabte 25 de març, 21 h
Centre Cultural, Valls

I una de les comèdies destacades d’aquesta passada tardor ha estat ‘Avui no sopem’, un esbojarrat muntatge protagonitzat per la Maria Teresa i el Vicenç, un matrimoni que vol deixar Barcelona amb la intenció de traslladar-se a la masia que tenen al poble. Una decisió, però, que no agrada als seus fills, uns fills ja grandets que ronden els 40 anys i que els faran la vida impossible. Tot, en una producció dirigida per Pep Anton Gómez, i protagonitzada per Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana i Mercè Martínez.

 

‘Geronimo Stilton. Gran retorn a Fantasia’ amb Beth Rodergas, entre altres

Diumenge 26 de març, 12, 16, 19 h
Teatre Tarragona

El ratolí més conegut del món de la literatura torna al Regne de la Fantasia per enfrontar-se a una gran aventura repleta de misteria, màgia i emoció, que de ben segur farà les delícies dels més petits però també dels més grans que vulguin gaudir d'un muntatge visual espectacular. En aquesta nova entrega de Geronimo Stilton en forma de musical, Flordiana li encarrega al ratolí que vagi a buscar els tresors màgics que estan escampats per tot el Regne de Fantasia. Una producció dirigida per Lluís Danés i protagonitzada per Beth Rodergas, entre altres.

 

A

També et pot interessar