Foto: 

Surtdecasa
Les cartes seran presents aquest cap de setmana a Torredembarra.

La il·lusió acampa a Torredembarra

Tres bons motius per no perdre’s el primer Festival de Màgia del municipi els dies 28, 29 i 30 d’abril
Agnès Llorens
,
26/04/2017
Espectacles
Sou dels que somnieu amb els ulls oberts? Dels que perdeu la vista entre jocs de cartes que es belluguen, hipnòtics, entre les mans que barregen? Dels que sempre volen esbrinar el truc que s’amaga en qualsevol tècnica d’il·lusionisme? Si la vostra resposta és afirmativa, aquest cap de setmana no us podeu perdre la primera edició del Festival de Màgia de Torredembarra, una cita que reunirà a petits i grans amb ganes de viure els trucs de diversos mags que, durant uns dies, transformaran aquest municipi del Baix Gaià en l’autèntica capital de la màgia. 
“Volem que el públic gaudeixi de la proposta tant amunt com avall de l’escenari”

Quines cites no ens podem perdre? De la mà del Màgic Jordi, organitzador de l’acte, us fem arribar algunes de les propostes que aquest cap de setmana no us podeu perdre per viure al màxim aquest espectacle que, en paraules dels seus organitzadors, “fa tornar més petits als més grans”. 


El divendres 28 d’abril, deixeu-vos caure per l’activitat itinerant. 

“Aquest divendres farà bon temps, així que us esperem a tots per gaudir d’una bona estona”, comenta, entusiasta el Màgic Jordi, que explica que el divendres 28 d’abril, el festival arrencarà motors amb una activitat que vol donar a conèixer als torrencs i torrenques els diversos actes que es duran a terme durant tot el cap de setmana. 

  • imatge de control 1per1

D’aquesta manera, a partir de les sis de la tarda, la zona del centre de Torredembarra -de la plaça de la Font a la plaça Mossèn Joaquim Boronat- serà el territori dels mags Jordi i Alexis, que es proposen obrir aquest món a tots els ciutadans que trobin pel correu i que vulguin, mai millor deixar-se seduir per la màgia. En paraules del Màgic Jordi, “volem captivar i sorprendre tant als més petits com als més grans, ens coneguin o simplement surtin al carrer a buscar el pa”. Queda dit, el festival sortirà al carrer per a trobar-se amb el públic. 


El dissabte 29 d’abril, meravelleu-vos amb mags de prestigi internacional 

I del carrer al misteri dels espais tancats. Si el divendres el festival es deixarà veure pel centre de Torredembarra, el dissabte els actes es concentraran al Casal Municipal de la localitat, que, a partir de les 19.30 hores, acollirà les actuacions de mags que, en paraules del Màgic Jordi, “tenen un gran prestigi i han actuat en importants espais que destaquen per la seva qualitat internacional, com el Grand Cabaret du Monde. 

“Aquesta és una gran ocasió per a deixar-se endur i gaudir del moment”, destaca el Màgic Jordi, que explica que la cita de dissabte amb els espectadors comptarà amb les aportacions dels mags Sébastien Dethise, G. Alexander, Félix i Jammes Garibo, en una cita que s’ha preparat com un gran aparador que mostrarà diverses manifestacions que integren el món de la màgia, com són el gran format o l’il·lusionisme, o tècniques derivades, com els malabars. 


El diumenge 30 d’abril, atreviu-vos amb una proposta no apta per als tímids

Si us agrada descobrir el truc que s’amaga darrere de cada artifici de màgia aquesta és una proposta que us anirà com anell al dit, ja que el Festival de Màgia de Torredembarra es guarda una darrera carta a la mà i clourà amb una actuació a tres bandes entre tres mags -tres grans amics, en realitat- que han planificat un espectacle obert a tota la família. 

“Volem que el públic gaudeixi de la proposta tant amunt com avall de l’escenari”, avisa el Mag Jordi, que detalla que la darrera gala -prevista a les 18 hores també al Casal Municipal- reunirà a Alexis Pardo, el Màgic Titu i el mateix Màgic Jordi entorn dels ulls expectants dels convidats. “Per a nosaltres és un gran elogi que l’espectador vulgui saber què s’amaga, quin és el secret del truc”, detalla el Màgic Jordi, que apunta que les propostes que han preparat per aquest cap de setmana a Torredembarra ens “faran viatjar amb els sentits”. De moment, els mags ja tenen a punt el barret de copa i la baralla de cartes. 

A

També et pot interessar