Surtdecasa Camp
,
09/04/2015
Espectacles

La primavera l'art altera

El Morell dóna la benvinguda a la primavera amb 7 espectacles gratuïts de música, teatre i circ els dies 11 i 12 d'abril
PrimaverArt El Morell

Foto: 

cedida
La primavera i el bon temps fa que sortim més al carrer, que allarguem més el dia i que gaudim encara més de tot el que ens ofereix el nostre entorn. Al Morell han volgut celebrar l'arribada d'aquesta època amb un seguit d'espectacles, gratuïts i per a tots els públics, que tindran lloc en diferents indrets del municipi sota el nom de PrimaverArt. Preneu nota!

Divendres 11 d'abril

Música festiva itinerant

Per començar, i per anunciar que alguna cosa passa, el dissabte a les 12 h, la formació musical Always Drinking Marching Band envairà els carrers del Morell amb ‘La calle es nuestra’. Un espectacle itinerant, que compta amb deu músics i un clown, que de ben segur cridarà l’atenció de tots aquells que se’ls trobin passejant.
http://www.alwaysdrinkingproductions.com/

 

Titelles per al públic infantil

Després de dinar, a les 16 h, i al Teatre-Auditori, serà el torn de les titelles amb les que Eudald Ferré i Luca Ronga explicaran ‘Z, Les aventures del Zorro’, un seguit d’aventures extraordinàries amb música i molt bon humor, que donen forma a un muntatge que ha dirigit Lluís Graells.

 

Teatre de carrer (amb regust de clown)

La companyia Teatro Percutor ens farà passar una bona estona a la fresca, a mitja tarda, cap a les 18 h, a la plaça de la Fàbrica. Allà desplegaran ‘Bajo el andamio’, una història de dos homes fracassats narrada a través del clown i d’altres tècniques circenses.
http://www.teatropercutor.com/
 

 

Commedia dell’Arte (amb DO Reus)

Cap a les 20 h als Jardins de l’Ajuntament serà el torn de la companyia reusenca La Gata Borda que portarà a escena ‘M’agraden les fruites seques’, un espectacle de commedia dell’arte que parla de Pantalone, un personatge que un bon dia mata la seva dona, la reina Maria, ofegant-la ni més ni menys que en un gin tònic.
http://lagataborda.blogspot.com.es/

 

Música per recordar Ovidi (amb accent ebrenc): 

Artur Gaya també farà parada al Morell amb ‘Gràcies Ovidi!’, el muntatge que el músic ebrenc està portant arreu de Catalunya per recordar Ovidi Montllor tot just quan es compleixen 20 anys de la mort de l’artista valencià. Serà a les 22 h a l’aire lliure, a la plaça de la Font.
https://www.facebook.com/groups/graciesovidi/

 

Diumenge 12 d'abril

Circ d’arrel tradicional

Diumenge al migdia a la plaça de l’era del castell hi haurà l’espectacle de circ ‘Cabaré Paròdia’ de la companyia Circo Los. Una mostra del circ més tradicional enmig del carrer amb números de tota la vida i amb un llenguatge propi del clown.
http://www.circolos.es/

 

Ball al ritme de les cançons de tota la vida

Més de 15 anys avalen la trajectòria de l’Orquestra Pensilvania, una d’aquelles orquestres de tota la vida amb 10 músics i cantants sobre l’escenari disposats a fer ballar el personal. Al Teatre-Auditori, des de les 19 h i fins que el cos aguanti!
http://www.orquestapensilvania.com/

--

PrimaverArt 
Dissabte 11 i diumenge 12 d'abril
Diversos espais, El Morell

També et pot interessar