Artis-Art

Foto: 

Carlota Moragas

Vespres en dansa al Camp de Tarragona

El Festival Sota la Palmera de Tarragona i el Castell Templer de Barberà de la Conca acolliran diferents espectacles de dansa contemporània els pròxims dies 30 i 31 de juliol
Carlota Moragas
,
28/07/2015
Espectacles
Els vespres d’estiu són l’excusa perfecta per sortir de casa i gaudir de les activitats programades arreu del Camp de Tarragona. És per això que us proposem dos espectacles que els amants de la dansa no us podeu perdre aquesta setmana.
El primer, s’emmarca en les ‘Nits temàtiques’ del Festival Sota la Palmera, a Tarragona, que es duen a terme cada dijous a l’Espai Jove la Palmera. El dia 30 de juliol és la Nit de la Dansa, organitzada per l’Ajuntament de Tarragona en col·laboració amb Genovesa, narratives teatrals i l’Espai Evohé. L’esdeveniment comptarà amb tres actuacions en directe: 'Pilot Automàtic' de DGUSTART CIA. música i dansa; 'Grills' de Gemma Güell i 'Camino' de Rebeka Sánchez. A més, es podrà veure la videodansa 'DO ut DES', dirigida per Marta Arjona i protagonitzada per Anna Borràs i Daniel Navarro, que ha estat guardonada a nombrosos festivals internacionals i recentment seleccionada finalista al prestigiós MIVSC - São Carlos Videodance Festival.
 
La videocreació també serà protagonista en l’espectacle que el divendres dia 31 de juliol es podrà veure a Barberà de la Conca. En aquest cas, la companyia reusenca Artis-Art presentarà la coreografia '(In)Somni' en el marc incomparable del Castell Templer i dins el cicle de programació cultural de l’Associació dels Amics del Castell de Barberà de la Conca. '(In)Somni' combina la dansa contemporània i el llenguatge audiovisual per crear un món oníric on les fases de la lluna es relacionen amb les diferents etapes de la vida de les dones i els elements de la natura, com la terra i l'aigua. Es tracta d'un recull de peces coreografiades per Magda Borrull, reconeguda ballarina i coreògrafa del Camp de Tarragona. Borrull, va dur a terme la seva trajectòria professional a París sota les ordres de Carolyn Carson i ha col·laborat amb prestigioses coreògrafes d'àmbit català com Marta Carrasco. 
 
 

Més informació: 

Nit de dansa a La Palmera
Dijous 30 de juliol, 22 h
Espai jove La Palmera de Tarragona

Artis-Art '(In)Somni'
Divendres 31 de juliol, 22 h
Castell Templer de Barberà de la Conca

A

També et pot interessar