Pleamar Vintage Market

Foto: 

Luis Pérez Contreras
Festa de presentació del Pleamar Vintage Market

Benvinguts al primer mercat vintage del Camp de Tarragona!!

Aquesta nova moda arriba el dissabte 4 d'abril al Parc de Voramar d'Alfafulla
Surtdecasa Camp
,
30/03/2015
Fires i festes
La moda del mercats vintage s'està estenent per tot el món com recentment hem vist a Barcelona amb el Palo Alto Market. Ara, i sota l'eslògan "Possiblement el primer mercat vintage de la Costa Daurada", neix el Pleamar Vintage Market que tindrà lloc el proper dissabte 4 d'abril, el representant d'aquests tipus de mercats al Camp de Tarragona.

Us preguntareu què diferencia un mercat vintage dels mercats als que estem acostumats. Una de les seves particularitats és una clara voluntat de recuperar objectes antics i convertir-los en peces d'art actuals. També en aquests mercats es tenen en compte les últimes tendències en música, moda o gastronomia. És a dir, és un mercat una mica més "modern" que els que s'instal·len habitualment a les places dels pobles. Vaja, que no hi trobareu ofertes 3x2 de calces o mitjons. Allà podreu comprar roba, llibres, peces de col·leccionisme, artesania, vinils o mobles de segona mà mentre mengeu o preneu una beguda i escolteu bona música.
 


Alguns dels objectes que hi podreu trobar.


La idea de fer un mercat d'aquestes característiques al Camp de Tarragona neix de l'Associació Cultural Pleamar i compta amb la col·laboració del Flea Market Barcelona i el recolzament de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Altafulla. Veient l'èxit d'incitatives semblants en altres indrets, han decidit provar sort a casa nostra i instal·lar-lo, el proper dissabte, al Parc de Voramar, a l'extrem nord del Passeig de la platja d'Alfafulla. L'horari de mercat serà des de les 10:30 h fins les 21 h.

A banda de les paradetes d'objectes també hi hauran activitats com concerts a càrrec de Hot Potatoes Quartet i Islandia Nunca Quema, sessions musicals a càrrec de Dj Wolmax Machete, classes de lindy hop (que tant de moda estan ara) conduïdes per Tgn Swing o activitats per la canalla.
 


La 'foodgoneta' dels Butipà. Un dels Food Trucks que visitaran el mercat.


Els amants del menjar també hi trobaran un apartat de Food Trucks, un concepte que també s'està posant molt de moda i que consisteix en vehicles antics reconvertits en petits establiments de restauració. Allà podrem degustar creps, entrepans de botifarra km. 0 o una selecció de croquetes entre d'altres.

La voluntat del Pleamar Vintage Market és convertir-se en una activitat anual i veient l'interès que han despertat en el seu Facebook, sembla ser que el Pleamar Vintage Market tindrà, com a mínim, una altra edició.

--
Pleamar Vintage Market
Dissabte 4 d'abril, de 10:30 a 21 h
Parc de Voramar, Altafulla

A

També et pot interessar