Els Catarres

Foto: 

Cedida
Els Catarres

L'audioguia de les festes de Cambrils

Fins al 15 de setembre se celebren les festes de la Mare de Déu del Camí
Surtdecasa Camp
,
29/08/2018
Fires i festes
"Hi ha la creença que l’origen de la festa de la Mare de Déu del Camí prové de la troballa que es va fer de la Mare de Déu al costat del camí que passava per Cambrils. El dia 8 de setembre el santuari i els seus voltants és el lloc on es concentra tota una sèrie d’activitats religioses i festives, com és el vermut que es fa darrere l’ermita després de la missa major. Entre els cambrilencs s’ha mantingut la tradició de visitar la Mare de Déu al cambril i fer una ofrena de flors al pati de l’ermita". Així ho explica Ignasi Martí al llibre 'Cambrils' editat per Cossetània. Fins al 15 de setembre, aquest municipi del Baix Camp celebra la Festa de la Mare de Déu del Camí. Tres setmanes d’activitats culturals i festives per tots públics, on enguany hem destacat l'audioguia musical. No et perdis tota la programació a l'enllaç que pots trobar al final de l'article.

1. Els Catarres
El març de 2018 van publicar el seu cinquè álbum, amb el nom de 'Tots els meus principis'. És el més electrònic dels àlbums anteriors.
Quan? Dilluns 10 de setembre

  • imatge de control 1per12. Miquel del Roig
Cantant ebrenc conegut per oferir concerts en solitari de més d'un parell d'hores amb un popurri de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d'èxits contemporanis al català, per la qual cosa és definit com a "cantautot".
Quan? Divendres 7 de setembre3. Clandestina
Grup de Cambrils que presentarà el disc 'La força d'un instant' (autoeditat, 2018), un àlbum vitalista que narra els anhels i les ganes de viure d'una generació, acompanyat dels dubtes i les indecisions.
Quan? Dilluns 10 de setembre4. Auxili
Auxili és un grup de música que va néixer l'any 2005 a Ontinyent, Vall d'Albaida. El seu estil musical és el reggae, tot i que donen pinzellades d'ska, de ragga i de rap a algunes de les seves cançons. 
Quan? Dilluns 10 de setembre5. Pira'ts Sound Systema
Grup de música de Sants (Barcelona) conegut com el primer sound system en català amb un format originari de la tradició jamaicana. Amb el suport de dos plats, una taula de mesclar, bones bases de dancehall i els dos cantants, Soto i Pep.
Quan? Dilluns 10 de setembre

6. Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries
Enguany celebren 25 anys i ho celebren amb una antologia de les seves peces més populars. Aquest singular grup tortosí és conegut per l'alta comicitat de la interpretació de les seves obres, combinada amb un alt compromís social i d'estima a la terra.
Quan? Dijous 6 de setembre

 

Més informació: 

A

També et pot interessar