Movistar

Foto: 

Cedida

Els darrers concerts d’’ESCENA!’ Movistar tornaran a fer vibrar la ciutat de Lleida

Agost, Holy Bouncer, La Plata i Urfabrique posaran el punt final al cicle musical 'ESCENA!' Movistar, que tanca amb èxit a l'espera que anunciï el segon
Surtdecasa Ponent
,
07/11/2018
Música
Després del pas de vuit bandes estatals, novelles i consolidades, per l’escenari del Cafè del Teatre amb motiu del cicle ‘ESCENA!’ Movistar, arriben les darreres propostes d’aquesta innovadora cita. Tindran lloc en format de doble concert, com ja és habitual, i faran moure als seus espectadors de nou en dijous, el 8 i el 25 d’octubre. Tanmateix acompanyarà a aquestes actuacions la projecció del film Gorrión Rojo, el 29 de novembre. Et revelem tots els seus secrets per esprémer-los al màxim!
Al llarg del mes de novembre, ‘ESCENA!’ Movistar acollirà els darrers concerts dobles

Dijous 8 de novembre
El vespre del dijous 8 d’octubre s’encetarà amb el ritme de la banda Holy Bouncer. Holy Bouncer arriba des de Barcelona per recuperar el rock més pur i original. Amb influències que van des de Pink Floyd a MGMT, The Doors o The Who, i un toc de rock psicodèlic.

El seu Primer EP fou ‘Ladies & Gentlemen’ i el primer àlbum porta per títol ‘Hippie Girl Lover’ (2016). Aquest el componen 10 temes, que ja han fet sonar en diversos festivals de l’Estat espanyol, Europa i fins i tot, Xina.A continuació de l’actuació de Holy Bouncer, pujarà a l’escenari del Cafè del Teatre Urfabrique. A continuació de l’actuació de Holy Bouncer, pujarà a l’escenari del Cafè del Teatre Urfabrique.  Es tracta d’un duo format per dos joves barcelonins, en Javi Morales i el Pau Mendieta. Les seves cintes, caixes de ritmes, la flauta i la guitarra, són les seves veus. Urfabrique es defineixen com una banda indie house, ambience electronic i deep house. Van ser els guanyadors del Premi Música de Movistar Artsy.Dijous 15 de novembre
La nit del dijous 15 de novembre arribarà el torn del trio barceloní Agost. El seu so és una barreja de guitarres que beuen del shoegaze i sintetitzadors que hipnotitzen. Els uneix la mateixa passió pels instruments vintage, els efectes i el soroll. Després de guanyar el Premi Música de Movistar Artsy, arriben a ‘ESCENA!’ Movistar per presentar-nos el seu disc, que es va estrenar setembre.Amb l’escenari del Cafè del Teatre amb ganes de més música, tancaran la vetllada la reconeguda banda La Plata, qui alhora posarà el punt final a la primera edició del cicle 'ESCENA!' Movistar. La Plata ve de València i la formen en Diego Escriche, la Patricia Ferragud, en Salvador Frasquet, en Carmona i la María Gea.

Els seus temes estan plens d’estructures pop plenes d'esquivaments, acceleracions i aturades. Es tracta del fruit d'un minuciós treball de composició, que es compensa amb tons de frescor i nervi, contaminat pel punk i el hardcore. Després de completar una extensa gira nacional, la publicació de ‘Desorden’ confirma La Plata com una autèntica fàbrica de hits.
Dijous 29 de novembre
En la seva aposta cultural, ‘ESCENA!’ Movistar oferirà el dijous 29 de novembre la projecció Gorrión Rojo (2017), una pel·lícula d'espionatge i suspens dirigida pel cineasta austríac Francis Lawrence. Podreu gaudir-la a les 20:30h al Teatre de l'Escorxador!
 

  • imatge de control 1per1
El primer cicle d'ESCENA! Movistar tanca amb èxit d'assistència i amb un públic entregat amb ganes de més

Més informació: 

Web ESCENA! Movistar

Aconseguèix en aquests establiments la teva entrada pels concerts i estrenes de cinema i sèries de l'Escena!Movistar. (Amb l'entrada la bossa oficial Escena!Movistar de regal)

  • Botiga Movistar - C.C. Carrefour
  • Botiga Movistar - Bisbe Ruano
  • Botiga Movistar - C/Segòvia
  • Botiga Movistar - Passeig Sant Joan
  • Botiga Movistar - C/St. Joan de Mata
  • Cafè del Teatre Escorxador | Teatre Municipal de l'Escorxador

 

A

També et pot interessar