Un pessebre vivent de 300 persones

El XVI Pessebre dels Estels es podrà veure els dies 26, 28 i 29 a la Masia de Castelló de Vandellòs
Surtdecasa Camp
,
25/12/2013
Fires i festes

En unes dates festives com les que vivim aquests dies, les activitats i propostes nadalenques inunden tots els municipis del Camp de Tarragona. Arbres de Nadal, mercats de Nadal, llums de Nadal, però sens dubte una de les activitats més atractives per a petits i grans són els pessebres vivents. A Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant enguany se celebrarà la XVIa edició del seu pessebre vivent, més conegut com 'El Pessebre dels Estels'. Un esdeveniment que any rere any ha anat sumant seguidors i s'ha fet més i més gran, tal i com ho demostren les noves recreacions i espectacles que s'estrenen aquest any.

L'escenari escollit on es durà a terme és la Masia de Castelló, una pedania deshabitada de Vandellòs des de mitjans del segle XX i que gràcies a l'esforç dels membres de l'Associació de la Masia de Castelló s'està intentant recuperar amb treballs de desenrunament de totes les cases. D'aquesta manera, la Masia de Castelló torna a la vida per uns dies amb més d'una trentena de recreacions del pessebre i la participació de més de 300 col·laboradors.

Ideal per anar-hi en família

El punt de partida serà el camp de futbol de Vandellòs, on els assistents rebran les indicacions pertinents per arribar, amb el seu propi vehicle, fins 'El Pessebre dels Estels'. El primer dia que obre les seves portes és el dia de Sant Esteve de 18:00h. a 20:30h., una ocasió ideal per anar-hi en família i fer baixar els dinars i sopars mentre caminem entre les recreacions.

Alhora que passegem per l'entorn de Castelló podrem gaudir de la mostra d'oficis antics com el de ferrer, baster, llatador o deixar-nos seduir per la flaire de pa acabat de fer que s'escaparà de la fleca, i on els que encara tingui un forat a l'estomac podran aturar-se a menjar una torrada amb cansalada. Tot una experiència que podran gaudir per 4 euros els nens d'entre 4 i 9 anys, 7 euros la resta de públic i amb entrada gratuïta els infants menors de 4 anys.

--

XVI Pessebre dels Estels
Dies 26, 28 i 29 de desembre
Masia de Castelló, Vandellòs

A

També et pot interessar